• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Faruk Çelik'ten asgari ücret açıklaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 7 Ay
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik asgari ücretin 1.300 TL olacağını açıkladı

Asgari ücretin 1300 TL olacağını açıklayan Çelik, "Olmama ihtimali sıfır. Aralık ayında 15 kişiden oluşan komisyon hesaplamaları yapacak. Ay sonunda 'Anlaştık' ya da 'Anlaşamadık' diyecekler. Biz devreye gireceğiz. Büyük ihtimalle bizim önerimiz kabul edilecek" dedi.

Haberi okurken bile inanasım gelmedi. Kaynak yok, isveren batar çıkar diye bahanelere sıralacak gibi ama insallah yanılırız. Tabi asgari ucrete artış yapılıp ardindan herseye zam gelmezse iyi

Asgari ücreti 1300 lira umarım yaparlar ama sonrasında gelecek zamları merak ediyorum açıkçası ben 45% lerden bahsediliyor. Bu gün suyun m3'ne 2,70 TL ödüyoruz oda kartlı (peşin alırsan) ekstra para almıyorlar. Kartsız kullanımlarda belirli m3 çıktığında ise sadece su için 2,85TL'ye kadar çıkıyor bu durum. 1300 TL olduktan sonra asgari ücret kesin 3,5TL olur m3 peşin alınırsa şayet bu sadece basit bir örnek diğerlerini siz hesap edin ben hiç girmeyeyim :D

sadece kandırıldınız başka bişey demiyorum

Yapsalar dahi bir çok kalemde kesinti yaparak geri alırlar ..

Geri