• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

FEDA et Başkan!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
17 Yıl 11 Ay
Beşiktaş feda'ya çok alıştı. Herhangi bir branşta alınan kötü sonucun arkasında "aman iyi ki feda yılı" deniliyor. Kaçış yolu çok basit. "Feda dedik en baştan napalım yani" gibi açıklamalara çok az kaldı... Hakan Gündoğar'ın NTVspor.net'teki müthiş köşe yazısı:

1360529065976.jpg

Beşiktaş feda'ya çok alıştı. Herhangi bir branşta alınan kötü sonucun arkasında "aman iyi ki feda yılı" deniliyor. Kaçış yolu çok basit. "Feda dedik en baştan napalım yani" gibi açıklamalara çok az kaldı.
Bu arada basketbol, futbol ve voleybol gibi branşlarda transferler yapılıyor. Alacaklar er ya da geç yatıyor. Neyi feda etti Beşiktaş?
Beşiktaş feda ediliyor ama herkes uykuda. İnce ince. Mesela basın toplantısında diyorum ki; hakem hataları nedeniyle bir çok puan kaybettiniz. Neden bir açıklama yapma gereği duymadınız? Cevap: Bundan sonra yapacağız.
Güler misin ağlar mısın?
10 puanı hakem hataları nedeniyle gitmiş bu takımın? Bu muydu "FEDA".
Basketbol takımının hedefi neydi? Nerelerde. Geçen senenin 4 kupalı şampiyonu sponsor bulamadı. Şaka gibi. Arroyo konusuna girmiyorum bile hiç.
Voleybol'u açarsak satırlar yetmez.
Kartal yuvaları çok iyi mesela. Ona lafım yok. Büyük değişim var. Sorumlu yönetici ilgileniyor belli ki. Ürünler eskisi gibi. Tek yıkamadan sonra atmıyorsun çöpe.
Tek bir olumlu şey var bana göre. Bazı isimleri tenzih ediyor ama yöneticilik böyle olmamalı. Şekilli takım elbise giyip basına konuşmak değildir Beşiktaş yöneticiliği.
"Feda" böyle olmamalı. Kulübünün yeni oluşumunun öncüsü Fikret Orman, bazı yöneticilere "veda" ederek "feda" ederse önü açılacaktır. Beşiktaş reklam yeri değildir. Beşiktaş kullanır atar. Ama kimse Beşiktaş'ı kullanamaz. Saygılar...

Geri