• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener aportta

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe'nin istediği James Milner, M.City'nin 3 yıllık sözleşme teklifini reddetti. Kanarya, 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için fırsat kolluyor

İki büyük rakibi Beşiktaş ve Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapıyor. Birçok yıldızı gündeminde bulunduran sarı-lacivertli ekip, bu isimler hakkında şimdiden ön çalışmalar gerçekleştiriyor. Bunlardan biri de Manchester City'nin İngiliz milli sağ kanat oyuncusu James Milner. Kanarya, 29 yaşındaki oyuncuyu Kuyt'ın yerine düşünüyor. Sarı-lacivertlilerin Milner'i olan ilgisini Fotomaç geçen hafta tüm detaylarıyla vermişti. İngiliz basını da bu ilgiyi doğrularken, Manchester City'nin haftada 90 bin sterlin'lik 3 yıllık teklifini reddeden Milner için Liverpool, Arsenal ve Milan'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de aportta beklediğini yazdı.
 
Üst