• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fener 'fıstık' gibi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fener 'fıstık' gibi
Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantespor’u 5-0 yendi. Kritik maçta Emenike (7’), Kuyt (58’), Sow (60’ & 68’) ve Emre Belözoğlu’nun (72’) golleriyle 3 puanı alan sarı lacivertliler maç fazlasıyla liderliğe yükseldi ve taraftarlarına ‘sevgililer günü’ armağanı vermiş oldu

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oldu. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda 3 puanı 5 golle alan İsmail Kartal'ın ekibi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Geçen hafta Kadıköy'de Trabzonspor'la 0-0 berabere kalarak 2 puan ve liderliği yitiren sarı-lacivertli ekip, kritik maçta kazanılan 5 gollü galibiyetle Saracoğlu'ndaki kaybı telafi etti. Sarı-laciverliler ayrıca 2011'deki Bucaspor maçından sonra ilk kez bir lig maçını 5 gole kazanmış oldu.

Zorlu geçmesi beklenen Gaziantepspor maçında 7. dakikada Emenike'nin golüyle öne geçen Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Maçın 58 ve 73. dakikalar arasındaki çeyrek saate 4 gol birden sıkıştıran sarı-lacivertliler Kamil Ocak Stadı'nda taraftarlarına keyifli anlar yaşattı.

Emenike'nin golünde asisti yapan isim olan Dirk Kuyt, 58'de kafa golüyle farkı 2'ye çıkarttı. Bu golden 2 dakika sonra Caner Erkin'in asistinde topu ağlarla buluşturan Moussa Sow skoru 3-0'a getirdi.

Senegalli golcü Sow, 68'de bu kez Mehmet Topal'dan aldığı güzel ikramı geri çevirmedi ve kaleci Karcemarskars'ı bir kez daha mağlup ederek kendisinin 2. Takımının 4. golüne imzasını attı.

Maçta son sözü kaptan Emre Belözoğlu söyledi. Sakatlığı nedeniyle ligdeki son 3 maçta formsından uzak kalan kaptan, 73. dakikada Alper Potuk'un yere düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topu ağlara göndererek skoru belirleyen isim oldu: 5-0.

Ligde tam 14 haftadır mağlup olmayan, deplasmanda ise 11 haftadır bileği bükülmeyen Sarı Kanarya, bu sonuçla dış sahadaki üst üste 5. maçını kazanmış oldu

MAÇTAN NOTLAR

KALE MERT GÜNOK'UN
Spor Toto Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Fenerbahçe'de cezalı kaleci Volkan Demirel'in yerine Mert Günok ilk 11'de sahaya çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 4 maç ceza verdiği Volkan Demirel'in yerine Gaziantepspor deplasmanında kaleyi Mert Günok korudu.

Sarı-lacivertli kulübün önemli oyuncularından Caner Erkin ise Gaziantepspor deplasmanında ilk 11'deki yerini aldı. Trabzonspor maçının bitiminde kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşısında çeken Erkin, yeniden formasına kavuştu.

KAPTAN GERİ DÖNDÜ
Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu, Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev aldı.

Ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında kadroda bulunmayan, 19. haftada Trabzonspor maçında yedek soyunan Emre'ye maç öncesinde taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ev sahibi Gaziantepspor ise kadrosunda fazla bir değişikliğe gitmedi.

Devre arasında transfer edilen ve geçen hafta ilk 11'de görev alan Vitor, bu hafta da forma giydi. Yine devre arasında transfer edilen Vranjes, Fenerbahçe karşısında Gaziantepspor formasıyla ilk maçına çıktı.

AZİZ YILDIRIM PROTOKOLE ÇIKMADI
Gaziantep Havalimanına gelişi sırasında taraftarlarla gerginlik yaşayan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününe çıkmadı. Yıldırım, protokol tribününün alt kısmında yer alan ve sakat ve cezalı oyuncuların yer aldığı bömlümden maçı takip etti.

Sabah saatlerinden itibaren kentte çeşitli temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da maçı protokol tribününden izledi.
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da protokol tribününde yer aldı.

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK İLGİ
Gaziantepsporlu futbolseverler, önceki haftalara göre Fenerbahçe maçına daha fazla ilgi gösterdi. Kamil Ocak Stadyumu'ndaki maçta Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan tribünü dolduramazken, 200 liradan satılan biletlerden alamayan çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, stadın dışından takımlarına destek vermeye çalıştı.
 
Üst