• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Galatasaray kazandı

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Galatasaray kazandı
7ZPLoc.jpg

Galatasaray, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son iki karşılaşmayı kazandı.

Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray sahadan 3 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılılar böylece rakibiyle Kadıköy’de oynadığı son iki maçta da rakibini mağlup etmeyi başardı. Cimbom, geçtiğimiz sezon Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda sarı-lacivertlileri 3-1 mağlup ederek 20 yıl sonra rakibini Kadıköy’de yenmişti.

Galatasaray, Fenerbahçe’ye deplasmanda en son 20 Kasım 2016 tarihinde 2-0'lık skorla kaybetmişti. Sarı-kırmızılılar, bu maçından ardından rakibiyle deplasmanda oynadığı 4 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Taraftarların heyecanla beklediği müthiş derbi nefes kesti. Galatasaray ezeli rakibini deplasmanda 1-0'lık skorla yenerek derbiyi kazanan taraf oldu. Galatasaray'ın tek golü Mostafa Mohamed'den geldi. Derbiden galibiyetle ayrılan Galatasaray, puanını 48'e yükseltti ve averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe ise 48 puanla kaldı.
 

Anduril

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
10 Eyl 2020
Konular
9
Mesajlar
562
MFC Puanı
10,740
İyi oldu bencede, tebrik ederim?
Galatasarayı sevdiğim için değil Fenerbahçeden nefret ettiğim için her yenilgileri beni mutlu ediyor ?
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Bir fenerbahçe taraftarı olarak şunu söylüyorum. Bir kalp kaç defa kırılır ya :\ Erol Bulut kim abi kim? Pes te master lig yapsam koymam takımın başına. Neyin inadı ki bu anlamak zor. Şu kadroyu terime ver şampiyonlar liginde başarı yakalar.
 
Üst