• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fenerbahçe yaptı

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
853370169394.jpg




Aysal, sermaye artırımı için kendilerine izin verilmediğini ancak sarı-lacivertli kulübün aynı işlemi yaptığını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, her şeyin başında finansal başarının geldiğini ve kulübün finansal başarıyı sağlaması için çalıştıklarını söyledi. Bu nedenle sermaye artırımına gitmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Aysal, sermaye artırımı konusunda yapılan itirazların Galatasaray'ı durdurmak için yapıldığını belirterek bu konuda devleti göreve çağırdı. Akşam gazetesine konuşan ve SPK'nın bazı kişilerin etkisinde kalıp düzenlemeler yapmasından rahatsız olduklarını kaydeden başkan "İkinci sermaye artırımına gitmek için SPK'ya başvurduk. Bizden 5 ay boyunca her gün bir belge istemişler. Ne isterlerse de hepsini vermişiz. En sonunda 'bu iş oldu' diye bakarken, SPK 'kural değiştirdik ve bunu yapamazsınız' diye mektup gönderdi" dedi. Buna karşılık ilk defa böyle bir işlem yapılmadığını kaydeden Aysal, F.Bahçe'yi örnek gösterdi: "Fenerbahçe bir yıl önce aynısını yapmış. 30 senelik kira alacağını bugünkü değerine getirmiş, işi halletmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 150 milyon liralık bir işlem... Bunu örnek olarak söylüyorum. Doğru yapmışlar kanuni bir işlemdir."
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]​
BU DEFA ÖLÜMCÜL BİR KONU DEĞİL
Galatasaray Başkanı Aysal, ikinci sermaye artışının birinci kadar ölümcül olmadığını söyledi. Artırım gerçekleştirerek Galatasaray'ın 5 yıllık nakit programını şekillendirebilmek istediklerini anlatan başkan, SPK'nın isteğiyle nakden artırımı gitmek için çalıştıklarını ve kredi çekmeyi düşünmediklerini sözlerine ekledi.​
 
Üst