• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fi Dizisi, Fi Dizi Ne Zaman, Fi Dizisi 2.ci Sezon?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Fi Dizisi, Fi Dizi Ne Zaman, Fi Dizisi 2.ci Sezon?



10382.jpg


Fİ dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana yaklaşık 50 milyon izleyiciye ulaştı. Azra Çohen'in Fİ-Çİ-Pİ kitaplarından uyarlanan dizide, iyi bir dansçı olmak isteyen Duru'nun özel hayatındaki kaos konu ediliyor. Fİ dizisinde, takıntılarıyla yaşamayan çalışan Can Manay'ın, Duru'ya karşı olan saplantılı aşkı dizideki tüm hayatları adeta altüst ediyor.

,T5I4Lg6zGkqZnagUjA5iYg.jpg


Yönetmen koltuğuna Mert Baykal'ın oturduğu ve sadece internet üzerinden yayınlanan Fİ dizisinde, rol aldığı komedi filmleriye ön plana çıkan Ozan Güven'in performansı hayranları tarafından takdir edildi. Ozan Güven Fİ dizisinde, geçmişte ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi görmüş, ancak daha sonra şöhretli bir psikolog haline gelmiş, takıntılarıyla yaşayan Can Manay karakterine can veriyor.

5f3028f24ba60da119cbc25187bdd7db1d7ad3d7.jpeg


SEVİŞME SAHNELERİ GÜNDEM OLDU

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün iki sevgiliyi canlandırdığı Fİ dizisinde, sevişme sahneleri sosyal medyada gündem oldu. Televizyon yapımlarına göre daha özgür ve özgün bir senaryoya hakim olan Fİ, hemen her bölümüyle ve sahneleriyle izleyici toplmaya devam ediyor. Dizi cesur sahneleriyle ve psikolojiyi zorlayan dramatik konusuyla 2. sezona hazırlanıyor. Peki Fİ 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

591813b961361f1e5c8de4da.jpg


Cem Yılmaz'ın da bir bölümde konuk oyuncu olarak rol aldığı Fİ dizisi 2. sezonu Eylül ayından yayınlanacak. Dizinin sezon finalinde Duru, sevgilisi Deniz tarafından kovularak kendisine takıntılı bir aşık olan Can Manay'a sığınmıştır. İlk kez Deniz'den ayrılan Duru, içindeki karanlıkla Can Manay sayesinde tanışmış oldu. Fİ dizisi 2. sezonunda, herkes kendi safını yeniden değiştirecek.



DURU, CAN İLE İNTİKAM ALACAK

Deniz'in terk etmesini içine sindiremeyen Duru, Fİ 2. sezonda Can Manay ile birlikte Deniz'den ve kendisini istemeyen dans arkadaşlarından intikam alacak. Can ise, Duru'yu elinden kaçırmamak için tüm gücünü kullanarak Duru'ya şöhretin kapılarını aralayacak...

fi_tanYrYm.jpg


Fİ dizisi 2. sezonu Eylül ayından yeniden seyirci ile bulaşacak. Ay Yapım imzalı dizinin yayın tarihi tam olarak netlik kazanmadı.
 
Üst