• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Film ve Dizi İzlemek İçin Keyifli Bir Ortam

dewadam

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
29 Eki 2020
Konular
1
Mesajlar
1
MFC Puanı
0
Site Adı: Dizi izle
Site Adresi: https://globaldizi.blogspot.com/
Açıldığı Tarih: 2017
Siteniz Hakkında Açıklama:

Film ve Dizi İzlemek İçin Keyifli Bir Ortam


Bitmiş tüm bölümleri tamamlanmış dizileri yayınlamayı planladım. Aynı zamanda türkçe dublajlı filmleride hem arşivlemek hem de diğer türkçe dublajlı filmleri izlemek isteyenlere bunu yayınlamak, bu imkanı tüm herkese sunmak istedim.

Bu nedenle kendi çapımda oluşturduğum film dizi izleme sitesinde blogspot altyapısı kullandım. Dizi izlerken ve film izlerken daha hızlı ve tek parça halinde film dizi izleyebilesiniz diye en hızlı playerlar ve film dizi yükleme siteleri arasında en hızlılarından biri olan bir sitedeki film ve dizi paylaşımlarını sitemde paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki Google üzerinde bir çok dizi film izleme sitesi var. Bu siteler güncel dizileri zaten her an paylaşıyor benim amacım efsane eski dizileri ve filmler bulup sizlerle paylaşmak olacak. Bir zamanlar çok beğendiğiniz dizileri ve filmleri izlemek onlarla beraber gülüp eğlenmek ve hüzünlenmek işte o zaman film dizi izlerken sizlere keyifli bir ortam oluşturup, güzel bir dizi film izleme sitesi oluşturulacağına inanıyorum. Ayrıca sitede en hızlı film nasıl izlenir. Nasıl dizi izlenir? Film nasıl izlenir? Gibi sorulara da oluşturacağımız makale sayfalarından detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz. Tek Parça olarak yüklenmiş olan dizi ve filmlerin hiç donmadan tarayıcınızdan en hızlı şekilde izleyebileceğinize inanıyorum. Sitemizde Tek Parça olarak bulunan playerlar kesintisiz sizlere en iyi hizmeti vereceğinden emin olmak istiyorum. Bunca verdiğim dizi film izleme bilgisi arasından hiçbir filmin yada dizinin kendi sitemizin yada sitemizin bağlı bulunduğu hiçbir sunucuda barınmadığını bilmenizi isterim. Sitemizde bulunan film ve diziler Vimeo, Dailymotion, Fembed, Vidmoly gibi video barındırma sitelerinde bulunan dizi ve filmlerin embed kodlarını sitemize kopyalayarak paylaştığımızı belirtmek isterim. Bu nedenle sitemizde bulunan hiçbir videodan sorumlu tutulamayız. Dizileri ve filmleri video paylaşma sitelerinden toplayıp sizlere sunacağız.

Hızlı ve sade tasarımıyla da daha hızlı yüklenen sayfalar Google sunucularının da hızıyla birleşince en hızlı dizi film izleme sitelerinden biri olacağına inanıyorum. Sitenin linkine aşağıda paylaşıyorum. Tek Parça Film Dizi izleme sitesini sizlere sunmaktan keyif duyuyorum.
 

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
10 Eki 2020
Konular
2
Mesajlar
1,244
MFC Puanı
8,510
Sayfa janjanlı değil çok sade :D
 

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
Beter bocek varsa izlerimmm :)
 
Üst