OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
250 g kuşbaşı kemikli et
4 adet sivri biber
1 orta boy patlıcan
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 havuç
1 patates
1 diş sarımsak
Yarım limon
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tutam karabiber
Kırmızı biber
Kekik
Çok az isot
1 tatlı kaşığı salça
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Eti bir yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, yarım limon, sarımsak ve baharatlarla marine edip yarım saat dolapta bekletiyoruz. Doğradığımız sebzeleri, etleri, salça ve 1 bardak suyu fırın poşetine koyup 200 derece fırında bir buçuk saat pişiriyoruz. Afiyet olsun.
250 g kuşbaşı kemikli et
4 adet sivri biber
1 orta boy patlıcan
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 havuç
1 patates
1 diş sarımsak
Yarım limon
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tutam karabiber
Kırmızı biber
Kekik
Çok az isot
1 tatlı kaşığı salça
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Eti bir yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, yarım limon, sarımsak ve baharatlarla marine edip yarım saat dolapta bekletiyoruz. Doğradığımız sebzeleri, etleri, salça ve 1 bardak suyu fırın poşetine koyup 200 derece fırında bir buçuk saat pişiriyoruz. Afiyet olsun.