-
- Üyelik Tarihi
- 31 Ocak 2013
-
- Mesajlar
- 1,978
-
- MFC Puanı
- 53
Malzemeler
1 adet salomon balığı (yaklaşık 1750 gr)
3 adet patates
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvı yağ (küçük çay bardağı ile,birazı sebzelerin birazı da balığın üzerine)
Tuz, kekik, kırmızı pul biber
Hazırlanışı
Balık ayıklanıp yıkanır.
Patates ve soğanlar soyulup halka halka doğranır, sıvı yağ, tuz, kekik ve kırmızı pul biber ile harmanlanır.
Tepsiye önce harmanlanan sebzeler serilir ve üzerine balık konulur.üzeri folyo ile kapatılıp yaklaşık 45 dk. pişirilir sonrasında folyo alınır ve üzeri kızarıncaya kadar (yaklaşık 30 dk) pişirilir.sıcak servis edilir.afiyet olsun