- Yönetici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kestirme öyle kalsınKestiremedim abi))
.gif)
Karrrrrdeeeeşiiimmmm benim ya cansın senForum aktif, sadece üyeler görünmez hayalet modunda....(not: site bir ara kaza yaptı, sonra dan kendini toparladı sayılır.)
Not:
@Sezen Hanıma dokunmayınız.Kendisi buranın (megaforum'un) "demirbaşı'dır".O ne diyorsa "Doğrudur" yada "Yanlıştır"... Kendisine selam...!!! (Allah (c.c) 'ın Selamı Ve Esenliği kendisinin ve sevdiklerinin üzerine olsun...!!!) Yola devam...!!!
Demirbaş mı? ... hahahaa... biz onu hurdaya ayırdık ta hurdacıya vermek istedik o bile almadıForum aktif, sadece üyeler görünmez hayalet modunda....(not: site bir ara kaza yaptı, sonra dan kendini toparladı sayılır.)
Not:
@Sezen Hanıma dokunmayınız.Kendisi buranın (megaforum'un) "demirbaşı'dır".O ne diyorsa "Doğrudur" yada "Yanlıştır"... Kendisine selam...!!! (Allah (c.c) 'ın Selamı Ve Esenliği kendisinin ve sevdiklerinin üzerine olsun...!!!) Yola devam...!!!
Ne zamandan beridir değerli olan , hurdalık maiyet kazandı? Ki kendisi bu forum'un demirbaşı'dır, vesselam...!!Demirbaş mı? ... hahahaa... biz onu hurdaya ayırdık ta hurdacıya vermek istedik o bile almadı![]()
Bu size itifat değildir, gerçeğin ta kendisidir.Gerçeklik, itifat ile değer bulmaz, ölçülemez.Çünkü gerçektir.Bu 2+2 = 4 etmesi kadar kesindir.
Daha bir şey yazmam o adını anmak bile uğursuzluk getiren kişiyi (@Sezen )Ne zamandan beridir değerli olan , hurdalık maiyet kazandı? Ki kendisi bu forum'un demirbaşı'dır, vesselam...!!
Benim gözümde sizlerde çok değerlisiniz ama @Sezen Hanım, bu forum'un ağır ablası/hanım ağası...!!! Onun için o ne derse ya doğrudur, ya da yanlıştır.
Bak orada %1500 haklısın.Çünkü doğrular ve yanlışlar özgesel imgelerdir ve kişiden kişiye değişir.Daha bir şey yazmam o adını anmak bile uğursuzluk getiren kişiyi (@Sezen )senin doğruların bana yanlış benim doğrularım sana yanlış
![]()
Daha bir şey yazmam o adını anmak bile uğursuzluk getiren kişiyi (@Sezen )senin doğruların bana yanlış benim doğrularım sana yanlış
![]()
Acaba başka eğlence konularında mı muhabbet etseniz ağalar ablalar? : ) Muhabbetin döndüğü konuya bak![]()