• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Foruma girdiğinizde kaç bildiriminiz vardı?

20

bunun %80 ini her gün Sezen yapıyor zaten bende bir gece oturucam sabaha kadar bidirim manyaa yapıcam onu haberi yooh :D

EsiLa ya ben sana naparım hic düşündün mü:D

valla Sezen cim düşünmeden hareket etmek istiyorum açıkçası :D düşünürsem yapamam çüünkü:f1:

Benden uyarması:D

ne yani sen bana göz dağı mı veriyorsun ? :f13: arabada 5 ev de 15 şekerim basar geçerim bildirimi karışmam :D

Yoo gayet açık tehtit ediyorum:D bas bas paraları foruma bir daha mı gelcen EsiLa dünyaya:D sen onu bi yap sıkıysa kredi çekerim Pisadam 'dan forumu satın alırım seni de burada düğümlerim:D

şimdi Pisadam ı da etiketlemiyeyim diyorum yine muzurluk yapmadan durmaıyorum:s83: o etiketlemiyor gerçi okumayım hakkımda yazdıklarını diye ama ben insaflıyım gene arkasından iş çevirmiyorum yüzüne pat patt:f15:

Parayla imanın kimde oldugunu Allah bilir @@EsiLa:D
Okumasın pisadama pislik yapmak maksat:D

Yoo gayet açık tehtit ediyorum:D bas bas paraları foruma bir daha mı gelcen @EsiLa dünyaya:D sen onu bi yap sıkıysa kredi çekerim @Pisadam 'dan forumu satın alırım seni de burada düğümlerim:D
hangi olmayan paranı basıcan @Pisadam a acaba merak ettim anlatsana ? :f25:

şimdi @Pisadam ı da etiketlemiyeyim diyorum yine muzurluk yapmadan durmaıyorum:s83: o etiketlemiyor gerçi okumayım hakkımda yazdıklarını diye ama ben insaflıyım gene arkasından iş çevirmiyorum yüzüne pat patt:f15:

Pis dedikoducular beni etiketlemeyin!

Esila hakkında konuşmuyorum Sezen konuşuyor bende okeyliyorum yoksa dilinden kurtulamam ;d

Sezen taksit taksit verirsin kredi çekmene gerek yok :D

Bir gün foruma bildirimsiz gireyim ne olacak (inşAllah)

6 vardı bu sefer

Bi patrona 6 bildirim çok az bizim patronumuz 50-100 bildirimi hak ediyor:D Pisadam ortak olursak ilk önce EsiLa yı banlayabilirim dimi :p evet se ilk takside başlim:D

Geri