• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kullanım tekniği Forumda Hit Konular Nasıl Açılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Hit Konular Nasıl Açılır, hit alacak konular nasıl açılır, hit alan konular nelerdir, hit alan konular nasıl açılmalıdır

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu başlık altında size foruma yararlı olucak konuları forum isminin google arama motorunda üst sıralara çıkma çabası hakkında birkaç taktik vericem

Hit Konular Nasıl Açılır ?

Forumda hit konular açmanın farklı farklı taktikleri vardır.

1-) Google trendde gün içinde google aranan en çok konuları takip edebilir aralarından seçtiklerinizi açıp kendinize özgü olursa konunuz hit alır.
2-) Konunun içinde koyacağız etiketleri sadece konu başlığı altında aranan aramalarda değil diğer aranan konularda googlede çıkar.
3-) Eğer diğerlerinden farkınız olmanızı istiyorsanız bir konu hakkında araştırma yapıp kendinize özgün konular açarak hit konular hakkında kendiniz geliştirebilirsiniz.
4-) Açıcağınız konunun etiketlerini yazarken önce google arama motorunda aratıp en çok çıkan aramalardan faydalanabilirsiniz.
5-) Öncelik olarak güncel konuları açarsanız kısa zamanda hit alması zor olmaz

Örnek :

Yeni bir dizi başladı Dün Kış Güneş Dizisi

Konu Adı : Kış Güneş Dizisi Aslı Enver Kimdir

Konu İçeriği : Kış Güneş Dizisi Aslı Enver Kimdir, aslı enver kimdir, kış güneşi dizisi başrol oyuncusu aslı enver hayatı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst