- Forum Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay
bolubeyi semaver yaktık ya kardesim ücret yok
fatmada semaveri duydu ben oderim diyor sende varya bu bendende cimrisize diyim
neyse afiyet olsujn
aslında öderdim biliyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse afiyet olsujn
neyse afiyet olsujn
aslında öderdim biliyosunmaksat muhabbet olsun
![]()
Çayın merkezindeyimcaylar benden olsun cimri mi humm sezomdan bulasti accik
![]()
bolubeyi biliyorum tabi israf olur diye dedim![]()
hmm tamam fatma dertmi kahveleri sen ısmarlarsın nolcakcimirmisin bilmiyorum
gorucez
![]()
. ReyyAn BuKa [USER=36851]KumsaL[/USER] Autocrat Beatrice [USER=31437]keroLayn Mihrimah [/USER] DeStina Mel misowl Fatma BoluBeyi Sonay sessizsakin LeGoLaS Rapunzel vioLeta Okan Hifa Vodqa Gülendam Devrim Sefa Sezen GOTCHA AnqeL [USER=32948]MonteKristo[/USER] birde ben Afiyet olsun.. İçtikten sonra ücretini vermeyi unutmayın. ben fakir adamım
Mihrimah immm ben sana koskocaman bardakla vercem .p
istersen seninkini de ben ödeyim. ReyyAn BuKa [USER=36851]KumsaL[/USER] Autocrat Beatrice [USER=31437]keroLayn Mihrimah [/USER] DeStina Mel misowl Fatma BoluBeyi Sonay sessizsakin LeGoLaS Rapunzel vioLeta Okan Hifa Vodqa Gülendam Devrim Sefa Sezen GOTCHA AnqeL [USER=32948]MonteKristo[/USER] birde ben Afiyet olsun.. İçtikten sonra ücretini vermeyi unutmayın. ben fakir adamım
Benden bu kadar hanımfendi bir dahaki sefere ısmarlamam. kendiniz demleyin için.
. ReyyAn BuKa [USER=36851]KumsaL[/USER] Autocrat Beatrice [USER=31437]keroLayn Mihrimah [/USER] DeStina Mel misowl Fatma BoluBeyi Sonay sessizsakin LeGoLaS Rapunzel vioLeta Okan Hifa Vodqa Gülendam Devrim Sefa Sezen GOTCHA AnqeL [USER=32948]MonteKristo[/USER] birde ben Afiyet olsun.. İçtikten sonra ücretini vermeyi unutmayın. ben fakir adamım
Benden bu kadar hanımfendi bir dahaki sefere ısmarlamam. kendiniz demleyin için.
okadar cağırdık komple gelin dedik bi allah kuluda sen buyur demiyor paşa gel gidelim![]()
İyilikten maraz doğar diye birşey vardı biliyorsun değilmiBu durum durum işte
öyle diyip kurtulmak varmı. Hele bi Ramazandan çıkalım çayla kalacağını mı sanıyorsun? :f15: