• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan 5 kişiye çay ısmarla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pisadam 'a semaverle:s7:( patron sonuçta banlanmaya karsı torpil olsun:D) Rapunzel'e cup kek getirirse fincanla:f17:, StyLe abiye kebap ısmarlarsa ince belli bardakla:s55: BuKa şarkı söylerse tasla:D EsiLa 'ya çay kaşıgıyla işkence olsun damla damla:s15:

şarkı söylerim ama o tası kafama yemeyim sonra ne biçim
ses boyle diye :D

ben latte istiyorum ayrıca teşekkürler Sezenimm :kalpliopen

Masraflı oldun BuKa:D latte matte diyip yüremee indirme:D

Tası kafana yiycek kadar sesin varsa eger,Sesini duyunca üstüne bir de şarkı söylersen seni dj likten alsın radyo çaycısı yapsın diye ben yapcam Pisadam 'a latte matteyi BuKa:D

Tası kafana yiycek kadar sesin varsa eger,Sesini duyunca üstüne bir de şarkı söylersen seni dj likten alsın radyo çaycısı yapsın diye ben yapcam Pisadam 'a latte matteyi BuKa:D

sesim tatlıdır ama :s54: sadece şarkı söyleyecek ses yok. belki şiir :s99
ayrıca hemen gözden çıkardın öyle olsun bakalim :s14:

ve birkaç yorum daha yaparsak konu dışı sohbetten kapı dışarı edilcez :s6: sevgiler :dd

Ben size çay değil çilekli süt yaptım :)

dELi Rapunzel Pisadam BuKa Naz EsiLa StyLe Okan Hifa Sezen
:s26: :f36::f36:

QarAJ3.jpg

Herkese benden çay
GB8RDb.jpg
:D Afiyet olsun

StyLe abi sakın deme haşmet kim çatlasınlar:D bi sallama cay vereydin bana eyidi:D

StyLe abeyyy koş beleş içecek reyonuna cadır kurduk :D BuKa nın cömertliği üstünde bugun:D

Tüm forumaa benden sıcak çikolata :) :zipzip:

Geri