Canım afiyet olsun hem.çalışıyorum hem ikram ediyorum her eve lazım bizden birer tane???Oo hamaratlı hatun ? çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Canım afiyet olsun hem.çalışıyorum hem ikram ediyorum her eve lazım bizden birer tane???Oo hamaratlı hatun ? çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.![]()
![]()
Canım afiyet olsun hem.çalışıyorum hem ikram ediyorum her eve lazım bizden birer tane???
aman Allahım efsaneee =) daha kahvaltı bile yapmadım ama yiyebilirim =) =D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 8745
@Anka @Pozitivizm @Tokyo @eiSy @saphira @Cindy @Satürn @Gül34 kızlar gelin kisir yaptim cay yaptim buyrun yiyelim icelim :*)
Afiyet olsun bitanem kahvaltida hazir sen yeterki bir iste .))aman Allahım efsaneee =) daha kahvaltı bile yapmadım ama yiyebilirim =) =D
eline sağlık kuzum![]()
ooffffffffffffffffff efsaneeeeeeee hemen yemek istiyom kimseleri bekleyemem şuan =) =)@Tokyo ,@eiSy ,@Sindy ,@Satürn ,@Gül34 ,@saphira
Buyrun afiyet olsun??❤?
Ekli dosyayı görüntüle 8856
Ekli dosyayı görüntüle 8853
Afiyet bal,kuvvet olsun ki okeyde ki rakiplerine gözdağı ver??ooffffffffffffffffff efsaneeeeeeee hemen yemek istiyom kimseleri bekleyemem şuan =) =)
eline sağlık canım ?![]()
@Tokyo ,@eiSy ,@Sindy ,@Satürn ,@Gül34 ,@saphira
Buyrun afiyet olsun??❤?
Ekli dosyayı görüntüle 8856
Ekli dosyayı görüntüle 8853
Eline sağlık canım yeni gördüm. Börekte enfes görünüyor![]()
?
Aynen can brawo bildin??Zayıfım yoyorum ?
Ne demek efendim afiyet olsunTeşekkürler ellerinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 8888