• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Futbol Bilgileri

Galatasaray, Sebastien Corchia'yı kiralamak için Lille'e 1 milyon euro teklif etti. [Hürriyet]

Del Piero: "Son 5 finali kaybettik ve artık kazanmak istiyoruz. Ronaldo, Real Madrid'de mutlu değilse onun için Juventus'ta yer var"

Swansea, Everton'ın Gylfi Sigurdsson için yaptığı 30 milyon poundluk teklifi reddetti. (Mirror)

Malaga, kaleci Kameni'yi Fenerbahçe'ye verirse yerine Galatasaray'dan Cenk Gönen'i alacak. (BeIN)

Augsburg, kontratı biten Halil Altıntop'la sözleşme uzatılmayacağını açıkladı.

Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, geçen sezon kiralık olarak takımda yer alan Bafetimbi Gomis'i kadroya katmayacaklarını açıkladı.

El Hadji Diouf: "Ben Bay Senegal'im, Gerrard ise Bay Liverpool. Senegal, Liverpool'dan büyüktür. Bunu bilmesi gerekiyor."

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın zam isteğini kabul etti ve Talisca'ya yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret verme kararı aldı. (NTV Spor)

Torino, PSG ile sözleşmesi sona eren kaleci Salvatore Sirigu'yu kadrosuna kattı.

Dani Alves, Juventus'tan ayrıldığını açıkladı.

Galatasaray, Gomis transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Donnarumma: "Milan taraftarının sahaya sahte dolar atması beni çok etkilemedi çünkü sadece euro'ya odaklanıyorum." (Gülerek)

Andreas Beck'ten transfer açıklaması: "Şu an hiçbir yere gitme niyetim yok. Neden gideyim?"

Kayserispor, tecrübeli forvet Umut Bulut ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Geri