• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Futbol Bilgileri

Fenerbahçe deplasmanda sezonu açtığı son 10 sezonda sadece bir galibiyet aldı (5B 4M); 2009-10 sezonunda Denizlispor'u 2-0 yendiler.

SON DAKİKA | Galatasaray, Feghouli'nin transferi için West Ham ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi

SON DAKİKA | Arda Turan, Barcelona'nın Real Madrid ile oynayacağı Süper Kupa maçının kadrosuna alınmadı...

Fenerbahçe taraftarlarının başlattığı #ComebackLuisNani etiketi Twitter'da 1.Sırada.

Zidane yönetiminde 89 maçta 250 gol kaydeden Real Madrid, tüm kulvarlarda 67 maçtır üst üste gol atıyor.

Alex Telles eski takımı Galatasaray'a yeni sezonda başarılar diledi.

Pepe: "İnanılmaz bir akşamdı. Sonuçtan ve golden mutluyum. Bir dahaki sefer Vodafone Park'a sizlerle birlikte çıkmak istiyorum."

Messi: "Berbat gün. Ama ayağa kalkıp devam etmek zorundayız."

Göztepe, resmi uçuş sponsorluğu için anlaştığı Onur Air ile sözleşme imzaladı.

Alaves, Negredo transferi sonrası yedek kalabileceğini belirterek, Cenk Tosun ile iletişime geçti. [Mundo Deportivo]

SON DAKİKA: Guangzhou Evergrande, Paulinho'nun Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu!

Paulo Dybala: "Kulüp bana 10 numaralı formayı almamı söyledi. İki gün bunun için düşündüm ve sonra 'Neden olmasın?' dedim"

Beşiktaş, Aralık'ta sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida için 1 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev ise 2,5 milyon euro istiyor.(Ntvspor)

Geri