• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Futbol Bilgileri

UEFA'nın Paris Saint-Germain için FFP kapsamında yaptığı soruşturma sonucunda, Fransız ekibinin Haziran ayı sonuna kadar 60 milyon euroluk oyuncu satışı yapması gerektiğini açıkladı.

UEFA'nın Galatasaray'ın bütçesinde kısıtlamaya gidildiğini de açıkladı.

▪2018-2019 sezonu -20M€
▪2019-2020 sezonu -10 M€
▪2020-2021 sezonu borçsuzluk

Fikret Orman: "Talisca'ya "Senin bonservisini alacağız" dedik. "Ben Beşiktaş'ta kalmayı düşünmüyorum" dedi. Talisca'nın hayatı para üzerine kurulmuş."

Ali Koç: "Fernandao'yu 3 milyon dolara sattık. Eski kulübüne %20 pay gider diye bir madde vardı onu da bertaraf ettik."

Fenerbahçe'de scouting sistemini nasıl buldunuz?

Damien Comolli: "Kulüpte hali hazırda bir scouting sistemi ve ağı göremedim"

SON DAKİKA! Okay Yokuşlu 4 yıllık sözleşmeye imzayı attı.Yıldız oyuncu artık Celta Vigo forması giyecek.

Ahmet Ağaoğlu: “Bu formaya meydan okuyanlar, dikkat edin. Rüzgar ekerseniz fırtına biçersiniz!”

DEVRE #RUS⁠ ⁠ 2 - #KSA⁠ ⁠ 0

⚽️12’ Gazinskiy
⚽️43’ Cheryshev

#RUSKSA
@FIFAWorldCup

FLAŞ! Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesi 2022'ye kadar uzatıldı.

✍ Fenerbahçe ve Galatasaray, bonservisi Valencia'da olan Abdennour'u transfer etmek istiyor. (Deporte Valenciano)

Zlatan Ibrahimovic: "Kylian Mbappe, henüz tepeye çıkmak için kendisini kanıtlamadı. Dünya Kupası'nda zirveye ulaşmak için özel bir çaba sarf edecektir. Eminim turnuvanın yıldızlarından olacak."

En pahalı oyuncu olmamdan gurur duymuyorum. Bu sadece para, başka bir şey değil. Şahsen ben kendime daha az para verirdim"

Neymar - 222.000.000€

Shanghai Shenhua: "697 gün sonra hoş geldin Demba Ba."

Geri