• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

G.Saray'dan Beşiktaş'a tarihi fark

TrabzonSpor

Kayıtlı Üye
Konum
Bize Her yer Trabzon
Forum Yaşı
13 Yıl 8 Ay
Mesajlar
306
Tepkime puanı
210
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde altıncı haftanın açılış maçında Galatasaray evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 81-43 mağlup etti.

Ligin altıncı haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar baştan sona önde götürdüğü karşılaşmada rakibini 38 sayı farkla 81-43 yenerek beşinci galibiyetini alırken, Siyah-beyazlı takım ise henüz galibiyet yüzü göremedi.

Galatasaray'da Ann Wauters 23 sayı, 12 ribaund ile double-double yaparken Sancho Lyttle 7 sayı, 11 ribaund, Bahar Çağlar 7 sayı, 10 ribaund, Lindsay Whalen de 12 sayı, 8 asist, 6 ribaund buldu.

Beşiktaş'ta ise Jessica Breland 22 sayı, 13 ribaund ve 2 asist ile takımının en skoreri oldu.

Pota altında oldukça etkili olan Galatasaray 54 ribaund (23 hücum-31 savunma) rakibine büyük üstünlük kurarken 19 asist, 14 to kaybı, 11 top çalma istatistikleri ile oynadı. Beşiktaş ise 30 ribaund (7 hücum-23 savunma) 10 asist, 22 top kaybı, 5 top çalma istatistikleri kaydetti.

Maça hızlı başlayan Galatasaray ilk üç dakika içerisinde skoru 13-2 yaptı. Sert savunmas ile rakibine fazla sayı şansı tanımayan Sarı Kırmızılı ekip periyodu da 24-11 üstün kapadı.

İkinci periyoda, ilk periyoda göre daha yavaş başlayan Sarı Kırmızılılar sonradan temposunu arttırırken farkı da açtı ve devreyi 38-20 üstün tamamladı.

Maçın üçüncü periyodunda kontrollü oyununu sürdüren Galatasaray farkı açmaya devam ederken final periyoduna ise 58-27 üstünlükle girdi.

Maçın final periyodunda da aynı tempoyu sürdüren Sarı-kırmızılılar mücadeleden 81-43 galip ayrıldı.

Bu arada maçın ardından Galatasaray taraftarları, gençlerden kurulu Beşiktaş'ı onore ederek "Cimbom-Kartal el ele" tezahüratı yaptı.
 
Geri
Üst