• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galatasaray Abdi İpekçi'de şok oldu!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRDaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
Kayıtlı Üye
Konum
Eskişehir
Forum Yaşı
17 Yıl 7 Ay
Mesajlar
1,776
Tepkime puanı
2,730
Beko Basketbol Ligi'nde küme düşmeme mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, haftaya lider giren Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda 92-82 yendi.

Maça iyi başlayan Galatasaray Medical Park, 4. dakikayı 10-4 önde geçti. Reynolds'ın sayılarıyla oyundan kopmayan konuk ekip, 8. dakikada 19-18 öne geçmeyi başardı. Son dakikada Andric ve Savovic'in sayılarına Reynolds ve Fisher ile karşılık veren konuk ekip ilk periyotu 23-22 önde kapadı.

İkinci periyoda Reynolds ve Fisher'in peş peşe attığı basketlerle başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, 13. dakikayı 30-25 önde geçti. Hızlı hücumlarla farkı kapayan Galatasaray Medical Park, 12-0'lık seriyle 17. dakikada farkı 7 sayıya (39-32) çıkarıp, devreyi 46-42 önde kapadı.

Üçüncü periyota Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15-0'lık seriyle başlayıp, skoru 57-46 lehine çevirdi. Tutku Açık ve Caner Topaloğlu'nun skorer oyununa Reynolds ile karşılık veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, son periyota 70-59 önde girmeyi başardı.

Galatasaray Medical Park, son periyota Andric ve Tutku'nun sayılarıyla başlamasına karşın, Fisher ve Reynolds'un yüksek şut yüzdeli oyununu durduramadı. Son 3 dakikaya 83-68 önde giren konuk ekip, son bölümde rahat bir oyunla karşılaşmadan 92-82 galip ayrılmayı başardı.

Ligde son olarak Fenerbahçe Ülker'e 80-79 yenilen Galatasaray Medical Park, 10 maç aradan sonra mağlup oldu. Konuk Antalya Büyükşehir Belediyesi ise 3 maç aradan sonra kazandı.

Karşılaşmanın en skoreri Reynolds, 7 adet 3 sayılık denemesinden 4'ünde, Fisher 6 denemesinden 4'ünde başarılı oldu.

Karşılaşmaya seyirciler yeterli ilgiyi göstermezken, buna karşılık sarı-kırmızılı ekibi maç boyunca coşkulu bir taraftar grubu destekledi.
 
Geri
Üst