• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galaxy S9 daha ilk günden Samsung'u üzdü

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Galaxy S9 daha ilk günden Samsung'u üzdü
5DX6WA.jpg

Yeni bir rapor, henüz tanıtılan Galaxy S9 için verilen ön siparişleri Galaxy S8 ile karşılaştırdı. Sonuçlar şimdilik pek iç açıcı değil.

Samsung, Galaxy S9 için ön sipariş almaya sadece birkaç gün önce başladı ancak Güney Kore'den gelen bir rapor, ön siparişlerin beklentileri aşmadığını ileri sürdü.

Rapor, Galaxy S9 ön siparişlerinin Galaxy S8 seviyesinde, hatta daha düşük olduğunu iddia etti. "Sektör kaynaklarını" kaynak gösteren rapora göre bir Samsung çalışanı "Galaxy S9 ön siparişlerinin Galaxy S8'e benzer seviyede olduğuna inanıyoruz," dedi. Yetkili, ön sipariş rakamlarının şu an daha düşük olabileceğini çünkü Barselona'daki tanıtımdan iki gün sonra ön sipariş almaya başladıklarını, Galaxy S8 için sekiz gün beklediklerini belirtti.

Bir yerel mobil sağlayıcıya göre kullanıcılar, "Galaxy S9'da diğer telefonlardan çok farklı bir şey görmüyor olabilirler". Bu şaşırtıcı değil çünkü Galaxy S9, S8'in üzerine geliştirmeler yapan bir telefon ve büyük yenilikler sunmuyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ın resmi satış verileri henüz Samsung tarafından açıklanmasa da firma, Galaxy S9'dan geçen seneki Galaxy S8'e kıyasla daha iyi bir satış performansı beklediğini söyledi. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini elbette zaman gösterecek.
 

StigmatA

Forum Sorumlusu
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
1,626
Mesajlar
29,239
MFC Puanı
217,820
Aynen s9 s8in üstüne çok merak uyandırıcı birşey koymuyor ama malesef fiyatta iyi koyuyor. S7edge kullanan biri olarak ben çok memnunum ki zaten son zamanlarının en iyi telefonu oldu s7edge
 
Üst