cocaine
Kayıtlı Üye
Merhaba dostum. Bunu şuraya bi not düşüp kaçıcam izninle. Akşam eve dönerken makarnalık kıyma ve domates aldım da afedersin. Domateslerden iki tadayım derken, farketmeden bitirip doymuşum. Eve gireli daha 5 dakka olmadan ben ayakta, kıyma dolapta, makarna yarınlarda kaldı. Ne istediğim şeyi yiyebildim, ne de yediğimden bir şey anladım. Makarna da anca haftaya artık. Sonra bi aydınlanma geldi tabi, herşeyi yarıda bıraka bıraka gidiyoruz gibi hepimiz şu ara. Neyse tam evrenin sırrını bulup sevinicem, dikkatim tezgahta bulduğum yarım çikolataya kaydı. İndirdim tabi hemen, ilk hedeften daha da uzaklara.. Bu bağlamda, idare etmeye beni kim ne alıştırdıysa hepsinin de ta..(canı cehenneme kahretsin dostum) diyerek satırlarıma burada son veriyorum. Şimdi hayatını, yenisini almak yerine, gazı kaçmış "Dolapta var" gazozuyla geçirenler için;YALNIZLIK güzel şey dostum..Kendini hırpalama bu kadar şu parantez içinde ki (https://www.youtube.com/watch?v=_WnrD47KZog) müzik tınısının peşinden bi git sen dostum..Hayat bazen de olsa güzel şey işte..Saygılar dostum..