• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelecekte neler olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aenethel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aenethel

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
1 Yıl 8 Ay
Bir kitap yazacağım ve geçeceği yılın 2049 olmasını istiyorum. Fikir alabilmek için bu konuyu açtım. BYalnızca şunu düşünmenizi rica ediyorum, gelecekte ne tür buluşlara imza atılabilir? Siyasal olarak veya günlük yaşamıza etki edebilecek icatlar hakkında aklınızdakileri yazabilirsiniz.

Gidişat iyi bişi olacak gibi durmuyor inşallah ben yanlış düşünüyorumdur

• Yapay zekanın çok farklı noktalara geleceğini düşünüyorum, interaktif reklamlar biraz daha hakim olacak, belki de hologramlı bile görebiliriz her an her yerde.
  • Robot çalışanlar şimdiden restoranlarda yerini almaya başladı, bunun artacağını düşünüyorum.

• Yapay zekanın çok farklı noktalara geleceğini düşünüyorum, interaktif reklamlar biraz daha hakim olacak, belki de hologramlı bile görebiliriz her an her yerde.
  • Robot çalışanlar şimdiden restoranlarda yerini almaya başladı, bunun artacağını düşünüyorum.
Teşekkürler, bu fikirleri değerlendireceğim.

bence yapay zeka artık öğretmeni psikolog gibi mesleklerde kabul görür hale gelir

Geri