• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gelin Çiçeği Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Gelinliğinizin modeli, rengi ve detayları gelin buketinizle uyum sağlamalıdır. Elinizde taşıyacağınız için çok fazla göz önünde bulunan gelin buketiniz hem uyumlu hem de şık olmalıdır.

Eğer gelinliğiniz minimal tarzda ve sade bir tasarıma sahipse gelin buketinizi renkli ve hareketli süslemeli seçebilirsiniz. Görünümünüze renk katmak için ön plana gelin buketinizi alarak hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz.


Eğer çok daha gösterişli ve prenses modeli bir gelinlik tercih ettiyseniz gelin buketinizi düz beyaz çiçeklerden oluşturarak dengeli bir görünüm sergileyebilirsiniz.


Gelin buketi seçiminde düğün mekanı da büyük rol oynuyor. Eğer bir kumsal düğünü yapmayı planlıyorsanız gelin buketinizde deniz kabuğu süslemeleri ve mavi rengi kullanabilirsiniz.

Tam tersi olarak düğününüzü balo salonu gibi şaşaalı bir mekanda yapacaksanız kırmızı gül ve inci boncuklarla süslenmiş bir gelin buketi harika bir seçim olacaktır.


Gelinlik ve düğün mekanının yanı sıra düğünde yaptıracağınız saç modeli de gelin buketi seçiminde etkilidir. Dengeli ve kusursuz bir görünüm oluşturmak için her bir detayın birbiriyle uyumlu olması gerekir.

Eğer balerin topuzu gibi sıkı sıkı toplanmış bir saç modeli tercih ettiyseniz saçaklı, kenarlarından kurdeleler sarkan, hareketli bir gelin buketi tercih edebilirsiniz.


Tam tersi olarak dağınık topuz tercih ettiyseniz çok daha sade ve düz bir buket ideal olacaktır.


Takılarınızda bulunan ya da gelinliğinizin detaylarına bulunan süslemeleri gelin buketinizde de kullanarak hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Örneğin ışıltılı taş süslemeleri ya da dantel detayları ideal olabilir.


Ayrıca gelin buketindeki çiçeklerin damadın yakasında bulunacak çiçek ve mekan süslemesinde kullanılan çiçeklerle uyum göstermesi de kusursuz bir görünüm için şarttır.
 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
kızlar gelin çiçekleriniz için bana başvurabilirsiniz ucuza kapatırız merak etmeyin :) Şaka bir yana çok güzel gelin çiçekleri yapmışlığım var instagram da bu tarz çiçekler 200 den başlayan fiyatlarla satıyorlar kazıklanmayın derim :)
 
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
3
Mesajlar
84
MFC Puanı
250
Gelincik olacak ! Olursa tabi :D
 
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2017
Konular
18
Mesajlar
233
MFC Puanı
30
Gelin cicegimi kendim yapmistim. Çok basit ve tam istediğim gibiydi.

pWay9r.png
 
Üst