• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gelin Makyajında Trend Canlı Renkler

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
gelin-makyajinda-trend-canli-renkler-2246323.Jpeg

Saç makyaj ve kişisel bakım alanının marka ismi Trio Kuaför bahar gelinlerine makyajda canlı renkleri saçta ise uçuşan romantik ve natürel uygulamaları öneriyor…

Her genç kızın hayalidir güzel bir düğün… Hayatının bu en önemli gününde bütün kadınlar çok güzel olmak ister. Her detay bu nedenle çok önemlidir. Düğün organizasyonundan çiçeklere salondan müziğe kadar.
Ama en önemlisi herhalde gelinlik saç ve makyajdır kadınlar için. Gelini gelin yapan en önemli son dokunuşlardır çünkü bunlar… Tüm gelin adaylarına bu nedenle güvendikleri ve işinin uzmanı kuaför salonlarını tercih etmelerini öneriyoruz bu önemli günleri için.


Kuaförlük alanında marka haline gelen Trio Kuaför’ün sahibi Sebahattin Karabulut UlusYeniköy Ortaköy ve İstinye Park şubelerinde eğer isterlerse gelin adayı için hem makyaj hem de saçta demo uygulaması yaptıklarını belirtiyor.

Tüm gelin adaylarının porselen görünümlü bir makyaj tercih ettiğini belirten Trio makyaj bölümü uzmanları “Makyajda renkten korkuyor gelin adayları. Ancak biz bu sene renkli çalışmalar da yaptık. Bu uygulamaları müşterilerimize de alternatif olarak sunuyoruz ve oldukça tercih ediliyor. Baharla birlikte gelin makyajında trend canlı renklere doğru kayıyor” diyor.

Gelin adayları bu önemli günlerinde riske girmek istemiyor. Işıltılı aydınlık porselen gibi bir ten istiyorlar. Göz makyajında kahverengi ve mürdüm en çok tercih edilen renkler. Gelin makyajında ya gözler ya da dudaklar öne çıkarılıyor. Gözler genellikle tercih ediliyor ve öne çıkarmak için de kirpiklere özel önem veriliyor. Gerekirse takma kirpik kullanılıyor. Gözler öne çıkarılırsa dudaklar için doğal tonlar tercih ediliyor. Gelin makyajında en önemli unsurlardan biri de dayanıklı olması… Bunu da makyajda kullanılan malzemelerin kalitesi belirliyor. Kaliteli malzemelerle yapılan makyaj akma veya uçma yapmıyor. Ayrıca sabitleyici spreyler de makyajın kalıcı olması için tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Gelin makyajında düğünün yapılacağı mekanın açık veya kapalı olmasından gelinliğin model ve rengine kadar birçok faktör göz önünde tutuluyor. Tabii en önemlisi günün yıldızı gelinlerin tercihleri…
 
Üst