• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelinlerde ''Trash The Dress'' akımı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuLia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JuLia

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
16 Yıl 11 Ay
Mesajlar
2,228
Tepkime puanı
1,670
gelinlerde_trash_the_dress_akimi_1.jpg


7b5e5de6fbab2f0a16fcbf413f944b3f.jpg




40ca7b13a7c50522bac5a286a43e2aae.jpg



a7098fc0a33002760fa62e0255ad9926.jpg




d29d2187c29a45307849aadd6ce7a9a6.jpg




trash_the_dress_photography_fort_lauderdale_0003.jpg



Düğünden sonra gelinliğinizi ve damatlığı ne yapacaksınız? Özellikle Avrupada çok yaygın olan, "trash-day" ya da "trash the dress" konsepti, ülkemizde büyük bir hızla yayılıyor. Düğünden sonra fotoğrafçınızla kararlaştıracağınız bir günde, gelinlik ve damatlığınızla çekim yapmaya ne dersiniz?
Klasik gelin damat albümlerinden sıkıldınız mı? Eğer sıradan bir düğün albümü size hitap etmiyorsa, belki de ihtiyacınız olan şey biraz heyecandır!
Gelinlikle İşiniz Bitmedi!

Düğünden sonra gelinliğinizi ve damatlığı ne yapacaksınız? Özellikle Avrupa'da çok yaygın olan, "trash-day" ya da "trash the dress" konsepti, ülkemizde büyük bir hızla yayılıyor. Düğünden sonra fotoğrafçınızla kararlaştıracağınız bir günde, gelinlik ve damatlığınızla çekim yapmaya ne dersiniz? Artık düğün gününüz de geçtiğine göre elbiselerinizi kirletmekte, koşmakta ve zıplamakta özgürsünüz! Ayrıca, kuru temizleme ile gelinlik ve damatlığınızı ilk günkü halinde saklayabilirsiniz!
 
Geri
Üst