• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerekli Bir Duyuru......

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
Forum Yaşı
6 Yıl
Duyurunun maddeleri....

1.Öncelikle herkese merhaba (forum ahalisi ve ziyaretçiler)

2.Forum'a eskisi kadar giriş yapamamaktayım. Nedeni 15 yıllık dizüstü pc'nin donanımsal ve yazılımsal sorunları ile boğuşmaktayım.

3.Bazen bu sorunlar öyle üst üst'e geliyor ki pc'yi savurup kırasım geliyor ama yapamıyorum.....

4.İhtiyar sistemin donanımsal sorunlarını hallettim (özellikle disk sorunları) ardından yeni bir temiz kurulum yaptım (Windows 7 Pro Edition TR x86)

5.Yeni sistemi kayıt defterine göre optimize etmekle meşgülüm...(100 fazla ayar değiştirildi, 500-100 = 400 adet ayar daha var....)

6.Forum ahalisinden bazı üyelerin aklına , hani olur ya "TRWE_2012 , Moderatör oldu, forumla ilgilenmeyi bıraktı yada TRWE_2012 bir balonmuş " gibi abürt düşünceler gelmesin.Sistem tam hazır olduğunda, paylaşımlara kalınan yerden devam edilecek tarafımdan....

7.Allah'a ısmarladık , görüşmek üzere..... ! (pc sorunları ile boğuşmaya tam gaz devam....)

Parana kıy yeni bişeyler al ne uğraşıyosun ? özlemle bekliyorduk seni ?

Parana kıy yeni bişeyler al ne uğraşıyosun ? özlemle bekliyorduk seni ?
Paraya kıymaya daha vakit var.....(Yeni çıkan Windows 11 x64 İşletim Sisteminin ilk stable (kararlı) sürümünün çıkmasını bekliyorum (1 Nisan yada Mayıs 2022) ondan sonra MSI yada Casper G780 Gaming NotebookPC ile sanal dünyanın altını üstüne,üstünü altına getireceğim.Fakat , şimdilik vasat sistem ile yola devam.....

Geri