• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Geri gelirken oglunu ezdi ..

Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Karaman'da geri manevra yapan babasının kullandığı kamyonetin altında kalan 1.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.



Konya'dan ailesi ile birlikte Fatih Mahallesi'nde bulunan kayınpederinin evine ziyarete gelen Fatih Aşık (35), evin önünde kullandığı 20 LD 383 plakalı kamyonet ile geri manevra yaptığı sırada arkada bulunan 1.5 yaşındaki oğlu Efecan Aşık'ı fark edemeyerek üzerinden geçti. Kamyonetle oğlunun üzerinden geçtiğini fark eden baba hemen durumu sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde küçük çocuğun ölmüş olduğunu tespit etti. Çocuklarının öldüğünü öğrenen baba ve anne, olay yerinde sinir krizi geçirince sağlık ekibi tarafından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen çocuğun cansız bedeni de Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.
 
Üyelik Tarihi
12 Mar 2013
Konular
1
Mesajlar
288
MFC Puanı
0
:( :( bu şimdi nasıl bir vicdan azabıdır.. Kötü çok kötü..
 
Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Oldukca kotu hemde,o babayi dusunemiyorum.. Tabi geride kalan annesi ve yakinlarinida. Rabbim nerde zor durumda insanlarimiz varsa yardimci olsun insallah. @ZuLûm
 
Üst