• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

GNU/Linux Mint İşletim Sistemi Dağıtımını Kullanın Ve Rahat Edin...!!!

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
Forum Yaşı
6 Yıl
Merhabalar

Önce ekran görüntülerini verelim.Ekran görüntülerinde, masaüstü ortamı LXDE v13, tema, Windows Vista/XP Karışımı

$Ekran_Alıntısı_001.jpg
$Ekran_Alıntısı_009.jpg
$Ekran_Alıntısı_012.jpg

İsterseniz, GNU/Linux Mint altında , wine-11 ile Windows uygulaması bile çalıştırıp kullanabilirsiniz.Yani Windows OS Sistemine ihtiyacınız bile yoktur, bu aşamada...

$Ekran_Alıntısı_011.jpg
Notepad v2 TR yazılımının GNU/Linux Mint wine-11 altında çalıştırılması....

Şimdi bu GNU/Linux Mint x64 Sistemi, donanımı kastırıyor mu? bakalım....

Sistem Özet Bilgileri :

$Ekran_Alıntısı_010.jpg
Yukarıdaki ben kodladım...Yani benim sistem'e özel, bir bilgi özet penceresi...
$Ekran_Alıntısı_001.jpg
Bu yukarıdaki hızlı özet bilgisi alma terminal'den...

Bakalım, bu dağıtım İşletim Sistemi, sistemi kastırıyor mu? (yani donanımı zorluyor mu?)

$Ekran_Alıntısı_002.jpg
$Ekran_Alıntısı_003.jpg$Ekran_Alıntısı_004.jpg$Ekran_Alıntısı_005.jpg
Resmi Web Sayfası :
HTML:
https://linuxmint.com/

$Ekran_Alıntısı_006.jpg
$Ekran_Alıntısı_007.jpg
$Ekran_Alıntısı_008.jpg

GNU/Linux Mint kullanmak ;

1.Zor değildir.
2.Terminal arabirimine aşina olmanız gerekmez.
3.Güncellemeler tamamen arkaplanda otomatik kullanıcı onaylı yapılır.

4.Siz bilgisayarınız da çalışırken, Linux Mint size yardımcı olur.
5.Sistem Bileşenleri en düşük makina'da bile rahat çalışır.

Son düzenleme:
GNU/Linux Mint OS Kullanımı O Kadar Basittir ki, Bakın Aşağıda , İngiltere'de Yaşayan Tatlı Yaşlı Bir Hanım Bile (Kendisine Linux Kraliçe'si deniyormuş İngiltere Sanal Aleminde) çok usta bir şekilde , gençlere taş çıkartırsasına Linux Mint OS kullanıyor)

Bende yorum yaptım...

Helal olsun sana nene...!!! O yaşta LXDE Masaüstü Ortamını kendine göre anlatmaya çalışmışsın.Senin yaşındakiler, yaşlılar yurdunda zamanlarını geçiriyorlar....

Ve şimdi yeni nesil sistem kullanmayı görsün...Kadındaki bilgi birikimine bak sen..(bende bile o bilgisel birikim yok(Canlı Ortam Video Kaydı Yapma Olayı])

Ağızım açık kaldı...Kadının YouTube Hesabına baktığım da
:o

HTML:
https://www.youtube.com/@AndreaBorman/videos

Bu yaşta, 293 adet video...Hakikatten malşallah malşallah...!!!
Ve kendisine şöyle bir tebrik mesajı gönderdim...

İNGİLİZCE :

Dear Ms. Andrea,

I recently discovered your channel and I am truly impressed. Your deep knowledge of GNU/Linux and your calm, clear way of explaining topics are very inspiring to me. Curiosity and the passion for learning have nothing to do with age, and you demonstrate this beautifully.

I am also a GNU/Linux Mint user, and watching your videos motivates me even more.

Thank you very much for sharing your experience and for your valuable contributions to the Linux and open-source community.

May God’s peace and blessings be upon you, from Türkiye.

TÜRKÇE :

Sayın Andrea Hanım,

Kanalınızı yakın zamanda keşfettim ve gerçekten çok etkilendim. GNU/Linux konusundaki derin bilginiz ve konuları sakin, açık ve anlaşılır bir şekilde anlatma tarzınız benim için son derece ilham verici. Merak ve öğrenme tutkusunun yaşla hiçbir ilgisi olmadığını çok güzel bir şekilde gösteriyorsunuz.

Ben de bir GNU/Linux Mint kullanıcısıyım ve videolarınızı izlemek beni daha da motive ediyor.

Deneyimlerinizi paylaştığınız ve Linux ile açık kaynak topluluğuna yaptığınız değerli katkılar için çok teşekkür ederim.

Türkiye’den Tanrı’nın selamı ve esenliği üzerinize olsun.

İşte GNU/Linux Mint x64 OS kullanmak bu kadar kolay/basit ve işlevsel...

Geri