• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Golf tutkunları İstanbul'da buluşuyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayibogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayibogan

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 10 Ay
Mesajlar
167
Tepkime puanı
0
Bu yıl üçüncüsüne imza atılan Turkcell Platinum Golf Challenge, 21-22 Ekim tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştiriliyor. İki gün boyunca 200’ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele edeceği turnuvaya Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Erdem Kıramer, Erhan Kamışlı, Emine Sabancı Kamışlı, Fikret Ünlü, Cemal Kalyoncu gibi iş dünyasından ünlü simalar katılacak.

“TurkSporu”na sahip çıkan Turkcell’in golf sporuna verdiği destek üçüncüsü gerçekleştirilecek Turkcell Platinum Golf Challenge ile devam ediyor. 21-22 Ekim tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenecek turnuva golf tutkunu olan pek çok ismi bu hafta sonu bir araya getiriyor.

Sportmenlik ve centilmence mücadele etmek üzerine kurulu olan golf sporuna gönül veren pek isim bu turnuvada buluşuyor. Turkcell Platinum Golf Challenge’a Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere, Erdem Kıramer, Fikret Öztürk, Emine Sabancı Kamışlı, Erhan Kamışlı, Ahmet Ağaoğlu, Cemal Kalyoncu, Fikret Ünlü, Ali Nuri Türker gibi iş dünyasının tanınmış simaları katılıyor.

İki gün süren turnuvaya kayıt veren 200’ü aşkın sporcu, “Erkekler A-B-C” ve “Kadınlar A-B” ile “Gençler” olmak üzere altı ayrı kategoride mücadele verecekler. Turkcell Platinum Golf Challenge 22 Ekim Pazar günü 17.00’de düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.
 
Geri
Üst