- Yönetici
- #1
SouL
Yönetici
- Forum Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay
- Mesajlar
- 17,612
- Tepkime puanı
- 26,170
WBC, WBA, IBF ve IBO orta sıklet kemerlerinin sahibi Gennady Golovkin ile Meksikalı boksör Saul Canelo Alvarezi karşı karşıya getiren dev maç, berabere bitti.
Las Vegastaki büyük maçta hakemlerden biri Caneloyu, diğeri Golovkini galip ilan ederken, son hakem berabere kararını verince mücadele berabere bitmiş oldu. Çıktığı 37 maçın 33ü nakavt olmak üzere tamamını kazanan boksör Golovkin, bu sonuçla ilk kez kazanamamış oldu. Kazak boksör buna rağmen unvanlarını korumuş oldu. 51 maçta 49 galibiyeti, 1 yenilgisi ve 1 beraberliği bulunan Canelo ise 2. beraberliğini elde etmiş oldu.
Canelonun kazandığını düşünen çok sayıda kişi, hakemlerin kararını protesto ederken, iki boksör de rövanşa hazır olduklarını ifade etti.