Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Google Chrome Tarayıcısında Kopyala Yapıştır Yapmak [renk, yazı stili, resim]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Merhaba sevgili MegaForum.Com üyeleri;

Size bu makalemde kolay gözüksede kullanımından dolayı çok önemli bir özellikten bahsedeğim. Google Chrome desem sanırım hemen herkes şuan bulunduğu tarayıcıya bakar diye tahmin ediyorum. Evet arkadaşlar Google Chrome gerek sade olması gerek hızlı olması ve gerekse de daha güvenilir olması sebeplerinden dolayı hemen hemen herkes kullanıyordur. Şimdi vBulletin forumlarında takılan arkadaşlar WYSIWYG Editörün ne olduğunu biliyorlardır. Bilmeyenler içinde WYSIWYG Editor; Kodların olmadığı, basitleştirilmiş ve gerçek sayfa düzenine benzeyen bir görünümde düzenleme yapmanıza olanak sağlayan bir HTML düzenleyicisidir. Yani siz farklı bir yerden beğendiğiniz bir yazıyı WYSIWYG Editörü sayesinde olduğu gibi (renk, yazı stili, resimlerin hepsini) başka bir yazı yazma alanına aktarabiliyorsnuz.

Peki WYSIWYG Editörünün Google Chrome ile ilgisi ne diye soruyorsunuzdur muhtemelen. Arkadaşlar Google Chrome tarayıcınızda WYSIWYG Editörünü kullanamıyorsunuz özellikle de resimleri kopyala/yapıştır şeklinde almanız olanaksızdır.

İnternet Explorer ve Mozilla Firefox tarayıcılarında WYSIWYG Editörünün bütün nimetlerinden faydalanıyoruz peki neden Google Chrome'da da faydalanmayalım ki değil mi?

İşte bu makalemde ben size artık Google Chrome'da da WYSIWYG Editörü'nün tüm faydalarından nasıl yararlanacaksınız onu anlatacağım.

ADIMLARI SIRAYLA UYGULAYALIM

1 - Öncelikle ok işaretiyle göstermiş olduğum linkten ilgili dosyayı indirip masaüstünüze kopyalayın

====>>>> http://www.megaforum.com/attachment.php?attachmentid=342&stc=1&d=1444345953

2- Chrome Tarayıcınızda site adı yazma alanına '' chrome://extensions ''yazıp tamam diyin. Açılan sayfa sizin yüklemiş olduğunuz uzantıların olduğu sayfadır.

3- Sayfanın hemen sağ üstünde bulunan Geliştirici Modu tikini işaretleyin.

4- İndirip Masaüstüne atmış olduğunuz WYSIWYG Editörü.crx dosyayını Sürükle Bırak mantığıyla bulunduğunuz sayfa olan Uzantılar sayfasına sürükleyip bırakacaksınız.

Hepsi bu kadar.
Alttaki resimler temsilidir.

Ve artık sizde Google Chrome'da WYSIWYG Editöründen yararlanabilirsiniz.

Sorun yaşayan arkadaşlar konu altında sorunlarını açık bir dille belirtirlerse yardımcı olurum.

İyi Forumlar.

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Neyse ki Mozilla Firefox kullanıyorum. Böyle bir problemim yok.

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ben anlamadım hiç bişey :(((((((((((

ReaL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
ben genelde mozilla kulanıyorum ancak chrome kullanan kullanıcı sayısı çok fazla onlar için yararlı bir anlatım olmuş ellerine sağlık :)

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Teşekkürler paylaşım için.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
ben genelde mozilla kulanıyorum ancak chrome kullanan kullanıcı sayısı çok fazla onlar için yararlı bir anlatım olmuş ellerine sağlık :)

Webmaster kitlesi genel olarak Mozilla Firefox kullandigindan onlar icin problem yok.

FENERBAHÇE YANDEX üzerinden arama yapip giriyorum.. :)

Ne guzel hem bize hem takiminiza destek olmus olursunuz cok sagolun.

Hay sen sağ olasın paşam ya çok aradım bunu hep linkler kırıktı iyi oldu ^^

Linki kirik olmayanlarda genel olarak hata cikariyor kardesim.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
@pisadam
Bunu opera olanı varmı acaba :)
Bende saçma sapan bir nedenden dolayı chrome ve mozilla da kurup kaldırmama rağmen Site Ekle direk olarak buraya yönlendiriyor anlamadım bir türlü :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Son gelen güncelleme ile bu özellik artık sağlıklı olarak çalışmıyor.

Yeni bir çözüm yolu bulduğum vakit konuyu düzenler sizleri tekrardan bilgilendiririm.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt