• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Google Haritalar’a Chrome’daki Gizli Mod Geliyor

-Ruhefza-

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Mar 2019
Konular
932
Mesajlar
4,109
MFC Puanı
1,190
Google Haritalar’a Chrome’daki ‘Gizli Pencere’ Özelliği Geliyor.

Google, birkaç hafta içinde yayınlayacağı özellik ile Google Haritalar'da anonim bir şekilde konum arama ve yol tarifi almayı mümkün kılacak.

Kişisel verilerin gizliliği ile ilgili skandalların üst üste patlak vermesinin ardından teknoloji devleri, gizlilik ile ilgili özelliklerini geliştirmeye ve çok daha kullanıcı dostu servisler oluşturmaya devam ediyor. Google tarafından yapılan bir açıklamaya göre yakında Google Haritalar, gizli mod adında yeni bir özelliğe kavuşacak.

Google Haritalar’daki gizli mod, Chrome’da alışık olduğumuz gizli mod ile benzer işleve sahip olacak. Gizli modu aktif ettiğinizde Google Haritalar’da gerçekleştirdiğiniz hiçbir arama, aldığınız hiçbir yol tarifi Google konum verilerinize kaydedilmeyecek. Böylece servisi tamamen anonim bir şekilde kullanabileceksiniz.
f28658021f8b3c6ea9bb6fb419f0fcc05fc692b9.jpeg



Google Haritalar’ın gizli mod özelliğini açmak için sağ üstte bulunan profil resmine dokunmanız ve gizli modu aç seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Google Haritalar gizli mod özelliğinin hem iOS hem de Android platformuna yayınlanması bekleniyor ancak aynı anda mı yoksa sıra sıra mı yayınlanacağı şu an için bilinmiyor.



Alıntı.​
 
Üst