• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Görümcem eşime sürekli beni kötülüyor ne yapmalıyım?

evet ben Yengeyim, gorumcemde yok oh :D 5 Tane Kaynim var hepsinin ve eslerinin yengesiyim haha. ondan boyle ben olumlu ve rahatim her konuya :D

az çok tahmin etmiştim senin gibi sanslı olanlarda var sarkı iyi gelmiş sana o zaman :D

az çok tahmin etmiştim senin gibi sanslı olanlarda var sarkı iyi gelmiş sana o zaman :D

altda kalirmiyim sanada oguz yilmazdan Eniste sarkisi Gelsin ozaman :p

evet bu arada ben cok sansliyim kaynana kayinbaba ve kayin elti konusinda. o yuzden hicbir kaynana gorumceye kotu dusunceler besleyemiyorum cok iyi niyetliyim :p

altda kalirmiyim sanada oguz yilmazdan Eniste sarkisi Gelsin ozaman :p

evet bu arada ben cok sansliyim kaynana kayinbaba ve kayin elti konusinda. o yuzden hicbir kaynana gorumceye kotu dusunceler besleyemiyorum cok iyi niyetliyim :p

yahu sen hazır evlisin yengesin :D bana enişte gelmesin baska bişi yolla olmaz bu haksızlık :D bide nefret ediyorum ben o sozden ben halamın eslerine abi kardeslerimin eslerine adları ile hitap ederim enişteye gıcığım

yahu sen hazır evlisin yengesin :D bana enişte gelmesin baska bişi yolla olmaz bu haksızlık :D bide nefret ediyorum ben o sozden ben halamın eslerine abi kardeslerimin eslerine adları ile hitap ederim enişteye gıcığım

evlenince bunu dile getirebilirsin eniste demeleri gerekmez. benim kardesimde esime abi der eniste demez. mesela bende 2 yas kucugum kayinbiraderime yenge deme ismimle cagir dedim ama malesef kabul etmediler :D bana kalsa bende yenge demelerini istemem :D

evlenince bunu dile getirebilirsin eniste demeleri gerekmez. benim kardesimde esime abi der eniste demez. mesela bende 2 yas kucugum kayinbiraderime yenge deme ismimle cagir dedim ama malesef kabul etmediler :D bana kalsa bende yenge demelerini istemem :D

hmmm deneriz bakalım:Dolursa bana abi deyin üleynnn:D he iyiymiş

Görümcen eğer bekarsa, aracı ol evlendir kocasından memun kalırsa kötülemez :D

eğer evliyse kocasına şikayet et senin eşin böyle böyle böyle

:D dişe diş taktiği

yukarıda öldürmekte denmiş bunlar yetersiz kalıyorsa o yol kesin çözümdür denenebilir :D

Geri