• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Grup üyesi olmak mı, grup lideri olmak mı daha güzel?

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
MFC Puanı
1,623
Grup üyesi olmak mı, grup lideri olmak mı daha güzel?

Grup lideri olmak benim sinirlerime iyi gelmiyor pek. İnsanların mırın kırınlarına son anda caymalarına falan pek tahammül edemiyorum.
Grup üyesi olmak daha rahat. Bir de uyumlu bir insanım. Sorumluluk yok bir şey yok oh mis.

Grup lideri olmak benim sinirlerime iyi gelmiyor pek. İnsanların mırın kırınlarına son anda caymalarına falan pek tahammül edemiyorum.
Grup üyesi olmak daha rahat. Bir de uyumlu bir insanım. Sorumluluk yok bir şey yok oh mis.

oo temiz :)

Aslında Grup üyesi olmak daha iyi en azından sana düşeni yapar işin içinden çıkarsın :)

Ama ben hep liderlik yapıyorum ve kocaman bir ekibim var :) Ama tüm ekip ile karar vermek en iyisi :)

Ama Grup lideri olmak en iyisi :)

grup lideri

İkisininde avantaj ve dezavantajları var...

Her halukarda ister üye ister lider olun öncelikle biliniz ki siz bir şekilde bu taşın altına elinizi koydunuz... Gerisi artık yükün ne kadarını taşıyacağınız ya da hangi pozisyonda yer alacağınızla alakalı...

Gerçek bir organizosyonda yük sanıldığı gibi gurup liderinin üstünde değil, aksine gurubun üyeleri üzerinde daha fazla yük vardır... Gurup lideri sorumluluk alanlarını belirleyip, hatta takibinide yapacakları belirleyip geride verileri inceler... Oysa yükün esası sahada işi yapan, işi yürüten, yükü omuzlayan, koşuşturan üyelerin üzerindedir.

Ben iki pozisyondan öte organizasyonu düzenleyen ve istatiksel verilerle değil ektiği ekinden verim almayı amaçlayan kurucu olmayı isterim :)
Bu pozisyon sanki daha hoş duruyor... :)

Geri