• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gucci’den fantastik reklam kampanyası

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Gucci’den fantastik reklam kampanyası

Görüntülere baktığınızda "Uzay Yolu'nun yeni filmi mi geliyor" diye düşünebilirsiniz ama yanılırsınız. Bu çekimler, dünyaca ünlü giyim markası Gucci'nin uzay konseptinde yaptığı reklam kampanyasından başka bir şey değil!


Gucci 2017 Sonbahar-Kış reklam kampanyasını fotoğraf sanatçısı Glen Luchford’un çekimleriyle uzay konseptine atıfta bulunuyor. Markanın Kreatif Direktörü Alessandro Michele, görsellerdeki retro-fütürist ayrıntıları tasarlarken 1950 ve 60’lardaki bilimkurgu akımının yanı sıra kült TV dizisi Uzay Yolu'ndan ilham aldı.



Nisan ayında Instagram'da güneş sistemimizin ötesinden gelen birkaç video ile duyurulduğu üzere, bu sezonun koleksiyonu, uzak bir galakside Gucci istilası için birleşen humanoidler, uzaylılar, robotlar ve dünyalılarla paralel bir evrene taşınıyor.



Markanın yeni reklam kampanyasının çekim hikayesi ise uzaylılar ve dinozorlarla dünya üzerinde etkileşime girerek gerçek ötesi, saykodelik uzay manzaralarına ve tuhaf uzay gemilerine ışınlanıyor. Bu da ortaya alışılagelmişin dışında fantastik bir kompozisyon çıkarıyor.























 
Üyelik Tarihi
15 May 2017
Konular
1
Mesajlar
56
MFC Puanı
0
Reklamin iyisi kötüsü olmaz :) birde filmler kullanilmiş insanlarin ilgisini cekmek icin muhtesem bir yol
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
buyuk firmalar kampanyalar kalite satıslar....
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Bi tane külot 250 lira böyle saçmalık olur mu :sigara Eskiden çalışıyordum bu tip ürünlerin bulunduğu bir sektörde. Tamamiyle saçmalık :sigara
 
Üst