• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Günlük Hava Durumu (21.02.2013)

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Bu sabah saatlerinde ülkemizin doğusunda görülecek yağışlara ilave olarak gece saatlerinden itibaren batı kesimler, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine girecek. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR:Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (deniz ulaşımında aksamalar, çatı uçması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI:Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, Gece saatlerinde batısından başlayarak bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde güney ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BURSA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 13
GOKCEADA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12
ISTANBUL Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 10
TEKİRDAĞ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 9
EGE Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren batısından başlayarak bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege Kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 9
DENİZLİ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 14
IZMIR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu gece saatlerinden itibaren hafif yağmur ve sağanak yağışlı 14
MANISA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12
AKDENİZ Az bulutlu ve açık zamanla batısı parçalı çok bulutlu gece saatlerinden sonra Göller yöresi ile Antalya'nın batı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller yöresinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ADANA Az bulutlu ve açık 18
ANTALYA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren batı kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı 17
HATAY Az bulutlu ve açık 17
ISPARTA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 9
İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık doğusu ile öğleden sonra bölge geneli parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 9
ESKISEHIR Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 7
KARAMAN Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 11
KONYA Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 11
BATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık öğleden sonra bölge genelinin parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
BARTIN Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 11
BOLU Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 7
SİNOP Parçalı çok bulutlu 9
ZONGULDAK Az bulutlu ve açık öğleden sonra parçalı çok bulutlu 10
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8
GIRESUN Parçalı bulutlu 9
SAMSUN Parçalı bulutlu 11
TRABZON Parçalı bulutlu 11
DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin doğusunun aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusu başta olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ERZINCAN Parçalı bulutlu 7
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. -1
MUS Parçalı bulutlu 0
VAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 4
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ilk saatler doğusu çok bulutlu, sabah saatlerinde Siirt çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 11
GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 12
SIIRT Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 10
ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 14
DENİZLERDE HAVA
Güney Ege'de akşam saatlerinden itibaren fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve güneydodan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de ilk saatlerde batı kuzeybatı, doğusunda güneybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde doğusunda 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu gece saatlerinden sonra yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu akşam saatlerinden sonra yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4, gece güneyi 4 ila 6, Güney Ege'de güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde,Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinde 3,0m, Görüş: İyi.
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 gece 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5m, Görüş: İyi.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 0,75m, Görüş: iyi, yağış anında orta.
 
Üst