• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Günlük Hava Durumu 24.02.2013

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile sabah saatlerinde Karabük çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saaatlerinde Ülkemiz genelinde yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette,Kıyı Ege'de kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
UYARILAR
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BURSA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 19
ISTANBUL Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 13
SAKARYA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 18
TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 12
EGE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
A.KARAHISAR Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14
DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 19
IZMIR Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 19
KUTAHYA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14
AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller yöresi ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ADANA Parçalı az bulutlu 19
ANTALYA Parçalı az bulutlu 21
ISPARTA Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 15
OSMANIYE Parçalı az bulutlu 18
İÇ ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, Sivas çevrelerinin sabah ilk saatlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı, zamanla yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ANKARA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14
ESKISEHIR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14
KONYA Parçalı az bulutlu 15
YOZGAT Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri yer yer sisli 9
BATI KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Karabük çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
BARTIN Parçalı bulutlu 17
BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 15
SİNOP Parçalı bulutlu 11
ZONGULDAK Parçalı bulutlu 13
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadenizin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ARTVİN Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 12
ORDU Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 14
SAMSUN Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 14
TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 14
DOĞU ANADOLU Çok bulutlu, Erzurum, Ardahan ve Kars ile Iğdır, Van ve Hakkari'nin doğu çevrelerinin kısa süreli kar yağışlı, Erzincan çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer sis hadisesi bekleniyor. Yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ERZINCAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 10
ERZURUM Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 1
KARS Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli karla karışık yağmur ve kar yağışlı 1
VAN Parçalı çok bulutlu, zamanla doğu çevreleri kısa süreli karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
DİYARBAKIR Parçalı az bulutlu 13
GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 15
KILIS Parçalı az bulutlu 16
ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 17
DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu ve doğusu yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, akşam güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi, sis anında zayıf.
EGE Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: güney ve güneydoğudan 2 ila 4, öğleden sonra kuzeyi 4 ila 6, güneyi 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinden sonra kuzeyinde 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı kuzeybatı, akşam güneybatıdan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatı, akşam kuzeybatıdan 2 ila4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.
 
Üst