- Forum Yaşı
- 8 Yıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman tam performansBütün gördüklerimi söylüyorum bundan sonra :s76:
Valla bir şey söylim mi bu Ahsen bir görünüp bir kayboluyor bence sizi oyalıyor. Ama yine de siz bilirsiniz. Bence kabul edilebilir gibi değil. :s37:
Bak mesela Sezen ne zaman ramazan geldi Herkül dede sabah kahvaltılarını kesti Sezen foruma uğramayı bıraktı. Hayır yani bir o kadar da güzel iftar yemekleri var göremeden gitti :s92:
MeLankoLi desek merhaba ben geldim diyor sonra bir dahaki merhabaya kadar ortalarda yok alıştık artık ona :f6:
FulyA ile ilgili gördüğüm tek şey forumda göremediğim
Bu arada Bukaya ne oldu hiç bilmiyorum o da çoğunluğa uydu sanırsam :keyifsiz Gerçi görünmezliği de bulmuş olabilir o cadı :f3:
Bütün her şeyi söyledim arkamdasın dimi patron sana güveniyorum![]()
Aferin iyi yapıyorsun Bukacım :hih:
Şu pelerini bana birazcık ödünç versene forumda görülmeden girip kurcalamak istediğim yerler var![]()
Beraber gideceksek olur![]()
İste aradığım insan. Şimdi sahurdan sonra saat 3 gibi falan gel o sıralarda burada kimsecikler olmuyor. Bir de ne olur ne olmaz görünmezlik pelerini işe yaramazsa diye kar maskeni yanına almayı unutma. Tanınmamamız lazım :s38:
Ben geldim sen nerdesin hani?gerçi 1 saat geç gelmişim ama olsun, burada olman gerekti.. :d