• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öğlen arası mola bitti erken geldim hava çok soğuk..üşüyorum..
geldim ..:)

Forum neden eskisi gibi değilllllllllllllllllllllllllll :) Bende burdayım.

Öyle çok sönük geçiyor vallahi gelmeseniz böyle olur..
2 kişi var nöbet tutan başka yok.:) Mf de...
@alew de kendi derdinde..

Abi forumun iç tüzüğünde yeni şeyler eklemek ve arşivlemek lazım diye düşünüyorum yeni üyeler kazandırmamız için özgün konular ,makaleler ve söyleşiler yapalım derim kısa zamanda sağlam gideriz. Her konuya değinelim kısacası olurmu sencede

Güzel konuya değendiniz sosyal ve güncel konular şiir paylaşımı hiç görmedim ve forum oyunları var ama aktif hale getirilmeli.spor faaliyetleri eksik ve dünyadan haberler vs yapılabilirse olur..

Genelde baktığımız zaman binlerce forum var bir çoğu kapanıyor işlev ve aktif hale gelmese sorun yaşar diye düşünüyorum..

Güzel konuya değendiniz sosyal ve güncel konular şiir paylaşımı hiç görmedim ve forum oyunları var ama aktif hale getirilmeli.spor faaliyetleri eksik ve dünyadan haberler vs yapılabilirse olur..

Genelde baktığımız zaman binlerce forum var bir çoğu kapanıyor işlev ve aktif hale gelmese sorun yaşar diye düşünüyorum..

Biz dolduruz sıkıntı olmaz hepsini herşeye dokunabiliriz güncel olan heşey vizyondaki sinemadan , tiyatrodan şehir şehir bilgilendirmeye kadar eski başlıklarıda arşivlemek lazım örneğin MSN vs gibi... Eğer yapabilirsek bunu biraz çaba ile kısa sürede toparlarız

Tabi bizim yazdıklarımız özgün yazıların katkısı daha büyük olur

Kimler burada Alkışlayın bir görelim :claps::claps::claps:

Geri