• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiL

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
17 Yıl 9 Ay
Şu Şu SebepLerden Dolayı Hayatınizda Pişmanlık Duyduğunuz Her Ne Varsa paylaşabilirsiniz.. Hadiii!! KeyifLi ForumLar..

Aslında İrc geri döndüğüm için pişmanım

Ben de birşey diyecem Jade :)) snn sölediğine benzer yazmaya bile değimiyorlar

ben irc girdiğim den pisman değilim irc de tanistigim arkadaş sandığım insanlar la yada insanlari tanimak ve diyalog kurmaktan pişmanım ;)

En büyük Pişmanlığım l Reeel hayatimdan oldu irc de tanıdıklarımdan Pişmanlık duydum defalarca..

Pişmanlık mıdır üzüntü müdür bilmiyorum sanırım vicdan azabıda olabilir.
O gün evden 15 dakkada olsa dışarı çıktığıma pişmanım çıkmasaydım belki babamı kurtarabilirdim ve şuan benimle olurdu.

Sanal ile gerçek hayatı birbirine karıştırırsanız tabii ki irc'e başladığınıza pişman olursunuz.

ßenim hatam herkesi kendim gibi sanmak oldu sanırım

Sanal olan bir ortamda bu çok normal, pc'yi kapattığınızda ordaki kavgalar, sıkıntılar vs. herşeyin o monitörde kalması önemli.

Evet, güzel şeyler olmuyor mu? Tabii ki oluyor.
Benim görüştüğüm, telefonlaştığım, hatta buluştuğumuz bir çok arkadaşım oldu. Uzun süre ara vermeme rağmen o süre içerisinde de görüşüyorduk.

Demek istediğim burada ki sıkıntıyı, stresi sosyal hayatınıza yansıtmamanız gerektiği. Zaten yeteri kadar sorununuz/sorunumuz olduğunu düşünüyorum. :)

Yaptığım her hatadan, günahtan dolayı pişmanım...
Yapmamam gerekenleri yaptığım için...

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri