• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Melek Kartını Seç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzellik

Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.

Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.

Yeni Bir Dünya
angel-detail-background.png

Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar. Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya... Bunu hak ettin..

Sessiz Ol

Bazen susmak, en iyi cevaptır. Zihnini susturduğunda, meleklerin sevgisini duyabilirsin.

Işığı Yarat

Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat. Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.

Işık İşçisi

Sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.

İsmimden mütevellit :a-(213):

Güzellik

Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle..

O iş bende:)

Bir Adım At

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

Araştır

Farklı seçenekleri dene, bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır.

Halloldu

Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı göreceksin.

Aşk

Senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana geliyor. Gerçek aşka ve sevgiye güven.

Önderlik Et

Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster.

Bir Adım At

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

Yolun Açık

Merak etme, yolunda uçarak gidiyorsun. Sanki bir küheylanın kanatlarında uçar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri