• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Melek Kartını Seç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüreğindeki Söyle
Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.

Bezen yüreğindekini söylememek daha hayırlı. :f3:​

Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.

:a3:

Dünyaya Işık Ver
Etrafındaki her şeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık, dünyana da yansıyacak.

Kalbindeki sorunun cevabı ‘evet’

:s68: acaba :p

Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak. Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak. Işı!

Işık İşçisi
Sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.

İnancın kılıcının önünde hiçbir şey duramaz. İçindeki inanç, yolunu açacak.

Geçmiş Şifası
Geçmişinle barış, onu şifalandır. Şu anda yaşadıklarının kökeni, geçmişinde yatıyor.

Dünyaya Işık Ver
Etrafındaki her şeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık, dünyana da yansıyacak.

Işık yolluyorum herkese, ama her ışığı gören gelmesin dsffdff:d5:​

Melek kartları gerçek kartlardır ve gerçek enerjiler bekler. Otomatik botlar bu konuda doğru kabul edilmez ve gerekli yorumu getiremez.

Asijuliet eğer senin için sorun olmazsa, bunun üzerine ayrıca bir konu açılabilir ve dileyenlere Melek kartı açabilirim.
Bu şekilde hem daha doğru hemde daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Melek kartları gerçek kartlardır ve gerçek enerjiler bekler. Otomatik botlar bu konuda doğru kabul edilmez ve gerekli yorumu getiremez.

Asijuliet eğer senin için sorun olmazsa, bunun üzerine ayrıca bir konu açılabilir ve dileyenlere Melek kartı açabilirim.
Bu şekilde hem daha doğru hemde daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Ayri bir konu olarak acmani cok isterim.
Benlik bir sıkıntı yok :s57:

Aşk
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana geliyor. Gerçek aşka sevgiye güven.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri