• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Melek Kartını Seç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Bir Dünya

Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar. Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya... Bunu hak ettin..

Sessiz Ol
Bazen susmak, en iyi cevaptır. Zihnini susturduğunda, meleklerin sevgisini duyabilirsin.

Önderlik Et

Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster.

Yüreğindekini Söyle
Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.​

Hafifle

Yaşamındaki yüklerden, ihtiyacın olmayan her şeyden kurtulduğunda yenilikler ve güzellikler gelecek.

Geçmiş Şifası

Geçmişinle barış, onu şifalandır. Şu anda yaşadıklarının kökeni, geçmişinde yatıyor.

Sessiz Ol

Bazen susmak, en iyi cevaptır. Zihnini susturduğunda, meleklerin sevgisini duyabilirsin.

Bir Adım At
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

Yeni Bir Dünya

Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar. Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya... Bunu hak ettin..

Akışta Ol

Bırak, seni gideceğin yere akış götürsün. Direnmek seni zorlar ve geciktirir.

Dünyaya Işık Ver

Etrafındaki her şeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık, dünyana da yansıyacak.

Yüreğindekini Söyle
Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.​

Bir Adım At

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri