• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Haksız itham ve iftira

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Lutfi Arıboğan, F.Bahçe'ye yanıt verdi: Talihsiz bir açıklama. Haksız itham ve iftiralarla dolu. Bu açıklamalar, beni çıktığım yoldan geri döndüremez

Basketbol Federasyonu başkan adayı Lutfi Arıboğan, F.Bahçe'nin açıklamalarına yanıt verdi. Arıboğan, F.Bahçe'nin kendisini hedef alan açıklamasının baştan aşağı haksız itham ve iftiralarla dolu bir metin olduğunu belirtip, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Talihsiz bir açıklama. Baştan aşağı haksız itham ve iftiralarla dolu metin seçim sonuçlarına etki etmek için taktik bir manevra olarak yazıldığı, spor kamuoyunca bilinmektedir.

Hesaplaşacağız
Bu açıklama sadece bana değil, Türkiye'nin her yerinden bu yola çıkmamda beni destekleyen, yüreklendiren ve imzaları ile aday gösteren kişi ve kurumlara karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Hakkımda daha önce de benzer metinlerle hedef şaşırtmaya çalışanlar ile yasalar önünde hesaplaşacağım. Bu tür açıklamaların beni, çıktığım yoldan geri döndüremez. Aynı mücadele azmi ile yola devam edeceğim. TBF genel kurulu öncesi gündemi kirletmeye çalışanlara en güzel cevabı değerli genel kurul delegelerinin vereceğine inanıyorum."
 
Üst