• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
[H2]Halil Necipoğlu Kimdir? Halil Necipoğlu Dinle - Halil Necipoğlu İlahileri - Halil Necipoğlu Biyografisi - Halil Necipoğlu Hak Bir Gönül Verdi Bana[/H2]
HALİL NECİPOĞLU TRT'de yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması jüri üyesidir. İzlenme rekorları kıran yarışma da farklı tarzı ve çok özel bilgileri ile dikkat çeken Halil NECİPOĞLU yarışmacıları da oldukça zorluyor ve sıcak sohbeti ile içimizi ısıtıyor.


Halil-NEC%C4%B0PO%C4%9ELU-musiki.jpg


[H2]Halil NECİPOĞLU Kimdir?[/H2]
1968 yılında Erzurum ‘da dünyaya gelen Halil Necipoğlu 49 Yaşındadır. Babası imamdır. Babasının din görevlisi olması sebebiyle İstanbul ‘a yerleşmişlerdir. İlk kuran ve hafızlık eğitimini babasından almış ve 14 yaşına geldiğinde Kur-an ‘ı Kerim ‘i ezberleyerek hafız olmuştur. Beyazıt Cami İmamı İsmail Biçer’den ders almıştır.

Daha sonra Çinili Cami İmamı Hafız Abdullah Aldır, Süleymaniye Cami İmamı Merhum Hafız Mehmet Çevik ve Beyazıt Cami İmamı Merhum Hafız İsmail Biçer hocalarından Talim ve Tecvit dersleri eğitimi almıştır.

İmam Hatip Lisesinden sonra İlahiyat Fakültesi Ön Lisans programından mezun olmuştur. Bu dönemde aynı zamanda Üsküdar Musiki Cemiyetine devam etmekte ve burada da Hafız Amir Ateş ‘ten ders almaktadır. Daha sonra Kudsi Erguner ‘in “İstanbul Müezzinleri’’ isimli gruba katılmış ve bu grubun gerçekleştirdiği tüm albüm Avrupa ülkesinde klasik Osmanlı ve tasavvuf müziği konserleri dahil tüm konserlerinde de yer almıştır.

2011 yılında Dolmabahçe Sarayı Camisi imamlığı görevinin yanı sıra TNT ekranlarında ”Halil Necipoğlu İle İftar Vakti ve Sahur Vakti’’ programı sunmuştur.

Birçok büyük camide imamlık yapan Halil Necipoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Albümleri:

Camideki Adam

Semavi Vuruşlar / Esma Şarkılar


Halil-NEC%C4%B0PO%C4%9ELU.jpg


Halil Necipoğlu Kimdir, Halil Necipoğlu Dinle, Halil Necipoğlu İlahileri, Halil Necipoğlu Biyografisi, Halil Necipoğlu Hak Bir Gönül Verdi Bana, Halil Necipoğlu dinle, Halil Necipoğlu Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, halil necipoğlu kuran, halil necipoğlu hangi camide imam, halil necipoğlu nerede görev yapıyor, halil necipoğlu kimi dosta gider, halil necipoğlu evli mi, halil necipoğlu kaç yaşında, halil necipoğlu nereli, halil necipoğlu uyan ey gözlerim
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
[H2]Halil Necipoğlu - Hak Bir Gönül Verdi Bana [/H2]
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
[H2]Halil Necipoğlu - Ya Resulallah [/H2]
 

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Kendisini beğenerek takip ederim. İlahileri çok güzel seslendiriyor.
 

_bigguy_

Süper Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
9 Eyl 2022
Konular
22
Mesajlar
4,407
MFC Puanı
41,110
Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık 👍
 
Üst