OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
1 paket halley ( 10 tane )
2 poşet krem şanti + 2 bardak süt
1 paket çikolata sosu
İsteğe göre fındık, ceviz veya muz dilimleri
Nasıl Yapılır:
Öncelik olarak halleyleri küp şeklinde doğrayıp krem şantiyi soğuk sütle beraber çırparak küp şeklinde doğranan halleylerin içine atarak karıştırın. İsteğe göre içine fındık, ceviz veya meyve ilave edin. Ardından kalıbı streç film ile kaplayıp elde edilen harcı kalıbın içine boşaltarak düzeltin. Bu biçimde dondurucuda dondurun. Daha sonra çikolata sosunu tarife göre hazırlayıp soğutun. Pastayı dondurucudan çıkartıp servis tabağına ters çevirerek üstüne çikolata sos döküp istenilen biçimde süsleyin. Afiyet Olsun.
1 paket halley ( 10 tane )
2 poşet krem şanti + 2 bardak süt
1 paket çikolata sosu
İsteğe göre fındık, ceviz veya muz dilimleri
Nasıl Yapılır:
Öncelik olarak halleyleri küp şeklinde doğrayıp krem şantiyi soğuk sütle beraber çırparak küp şeklinde doğranan halleylerin içine atarak karıştırın. İsteğe göre içine fındık, ceviz veya meyve ilave edin. Ardından kalıbı streç film ile kaplayıp elde edilen harcı kalıbın içine boşaltarak düzeltin. Bu biçimde dondurucuda dondurun. Daha sonra çikolata sosunu tarife göre hazırlayıp soğutun. Pastayı dondurucudan çıkartıp servis tabağına ters çevirerek üstüne çikolata sos döküp istenilen biçimde süsleyin. Afiyet Olsun.