• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hamile Anne ve Cocuğunun Katledilmesinde Ayrıntılı İfade Ortaya Ciktı

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Hamile anne ve çocuğunun katledilmesinde ayrıntılı ifade ortaya çıktı


Sakarya’da 9 aylık hamile Suriyeli Halaf El-Rahmun ve 10 aylık oğlunu öldüren zanlıların ifadelerinin ayrıntıları ortaya çıktı. Tutkulanan Cemal Bay ve Birol Karacal sorgularında cinayetin ayrıntılarını anlattı.

İki zanlı aynı fabrikada çalıştıkları Halid El-Rahmun’un evine gece saatlerinde balkondan girdi. Saldırganlar, bebeği ve hamile kadını ormanlık alana götürdü. Zanlılar dehşet anlarını şu sözlerle anlattı:

“Önce bebeği, ardından hamile kadını öldürdük. Eşini de öldürecektik, hava aydınlanınca vazgeçtik.”

İki saldırgan cinsel saldırı sonrası kadını darp ederek öldürdü. Zanlıların niyeti Halid El-Rahmun’u da öldürmekti ancak hava aydınlanınca vazgeçtiler.

Evden kürek alıp ormanlık alana dönen zanlılar zemin sert olduğu için çukur kazamadı. Çalılarla cenazelerin üzerini kapatıp bölgeden ayrıldılar.

Cenazeler toprağa verildi

9 aylık hamile Suriyeli Halaf El-Rahmun ve 10 aylık oğlu için Sakarya’nın ardından Suriye’nin İdlib kentinde de cenaze töreni yapıldı. Cenazeler gece Cibale Köyü’nde toprağa verildi.

Kızı öldürülen Muhammed Ali El-Rahmun cenaze töreninde bir konuşma yaptı. Acılı baba El-Rahmun,*“Bu işe bulaşanların yaptıkları Türk halkını hiçbir şekilde temsil etmiyor. Türk halkı bizim dostumuzdur”*dedi.

Acılı baba Muhammed Ali El-Rahmun sorumluların Türk adaleti tarafından en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Katil zanlısının ailesi konuştu

Katil zanlısı birol Karacal’ın eşi ve babası da gazetecilere konuştu. Eşi, cinayet zanlısı Karacal’dan boşanacağını söylerken, babası,*“Benim öyle bir oğlum yok. Perişan haldeyim”*ifadelerini kullandı

Ne Diyor
 

ala'turka

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
9 Tem 2017
Konular
7
Mesajlar
61
MFC Puanı
30
Hergün sosyal paylaşım sitelerinde
Suriyeli sığınmacılara karşı
kin ve nefret tohumları ekenleri,
Bu vahşeti işleyen canilerin
vicdanına havale ediyorum
 
Üst