• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahh ahh ne zamandır Doan'cım dan bahsetmediğimin farkına vardım.
Kendi kendime kızdım unutuyormuyum acaba dedim.
Esiki sevgiliden dost olunur mu?Evet olur tek bir şartla bana yeni sevgilisinden bahsetmediği sürece :)
Konuşurduk gülüşürdük çok eğlenirdik.Yeri gelir hüzünlenir ağlar dertleşirdik.
Bazen hırçınlaşır kıskanır kızardık birbirimize.Bazen de tutkulu aşkımız aklımıza gelirdi :)arada da olsa.
Güzel günler yaşadık. Özlüyorum deli gibi özlüyorummm.

'Çığlıklarımı içime gömüyorum,gözyaşlarımı gönderdiğim yere... bu yüzden insanlar beni hissiz,duygusuz sanıyor; içimi göremedikleri için... Oysa, içime akıttığım gözyaşlarımdan oluşan denizi bir görseler... Bir görseler içimde donuklaşan korkuları... İçimdeki şehirde ilerledikçe, bir bir geçtiğim sokaklardaki çöp kutularına attığım nefreti kini öfkeyi bir görseler...
Ama göremezler ki, onlar bakmayı bilmiyorlar. Gözleriyle görebilirler sanıyorlar içimdeki fırtınaları. Ama bazen gözler bile yetmiyor görmeye... Yüreğiyle görmeye başlayınca insan, işte o zaman görüyor kötülüğün içine gizlenmiş iyiliği. O zaman içine akıttığın gözyaşlarından denizler oluşmuyor ve bu denizlerde fırtınalar kopmuyor... O zaman, dünyanın kötülüğünden, seni anlamadığından şikayet etmiyorsun. Anlıyorsun ki, kötülük de iyilik de senin içinde. Şeytan da sensin, melek de...'

*tüm hayatım avucumda parçalanan kuru bir yapraktan ibaret...yaprak parçalanırken o çıtırtısından ne kadar zevk ve ders alırsam hayatım o kadar anlamlıdır...
*maviye doyamadıysam hala, yaşıyorum demektir...

birisinin beni sevmesi güzel ama ben onu sevmiyorsam anlamsız...
birisini sevmek güzel ama o beni sevmiyorsa anlamsız...

:)

Ruhuma söz geçiremiyorum uzun süredir...

Hiç bir sözün anlatamaması bu yüzdendir Ruhumu...Halimi.

Bir şeyin sizi engellediğini hissediyorsanız bunu nasıl değiştireceğinizi bilmiyor yine de değiştirmeyi istiyorsanız...
Yaşamınızda aynı olayların tekrar tekrar gerçekleşmesi sizi yordu ise... beyninizin kontorolünü elegeçirmenin vakdi gelmiş demekdir.

Bir garip boşluk içimde.. Suskunluklarımı biriktirdim sessizce.. Ve artık mutluluk kokan gülüşlerim yok yüzümde.. Bir yorgunluk taa içimde.. Vazgeçmişliklerim var vazgeçemesem de .. Kaderden bir bekleyiş olmayacağını bile bile..ama yinede ümitleniyor insan ışte.. Anlamıyor ki yürek.. Söz geçmiyor ki ne kalbe ne kadere .. Dedim ya suskunum bu günlerde.!

Biz zaten hiçbir romanda, kendi hayatımıza rastlamadık.
Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı.
Ve bütün bulmacalar yarım bırakılmıştı. tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız.
Oysa, tuttuğumuz balıkları bile
Yeniden denize bağışlamıştık.
Biz, hayata dair hiçbir yanlış yapmamıştık...
Neylersin.......

Mevsimlerin değiştiğini gördüğümden beri kızmıyorum kimseye...
Her kışın sonundan mutlaka bahar geliyor bekleyince.
Elimde olmayan ne varsa kabulleniyorum bu yüzden.
Ve elimde olanlar içinde sıkmıyorum avuçlarımı.
Zorla yaşanmıyor bu hayat, her şey olacağına varıyor...
Olacaksam, olacaksa mutlaka bana gelecek.
Ya da ben o'na gideceğim, biliyorum....!!!!

Her şeyin en güzelini en doğrusunu Yaradan bilir. Ben sadece zamanın geçmesini bekliyorum. Alışmaya çalışıyorum. Belki de başka şeyleri düşünmek istemiyorum seni düşünmenin dışında. Analiz ediyorum kendimi bir açıklama bulamıyorum kayda değer beni ikna eden. Bir tek şey istiyorum rahatça kızdığımda şöyle gözlerim gülerek söylediğim yürü git… Demek istiyorum. Ve ince belli cam bardakta yudumlamak istiyorum hayatı… Yani mutluluğun yolunu biliyorum kıyıpta bırakıpta gidebilsem seni… En iyisi sen git dedim onu da kaldıramıyor yüreğim ne etsin 

ADINI SEN KOY..!
Konuşması
gerekenlerin sustuğu, susması gerekenlerin pervasızca
konuştuğu
canım
ülkemde
[COLOR=[URL=http://www.megaforum.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=000000%5D]#000000][/URL] Zeki MÜREN’in de bizi göreceğini zannederdik. Büyüdük, ebemizin kucağını, [/COLOR]​
dünyanın
dört
bucağını gördük.
Hayatın
ne getireceğini bilmesek de; ne'ler götürdüğünü iyi bildik. “Şerefin kadar konuş” deyip sonsuza dek susacak insanların yerine, sen susarsın 'ölünün arkasından konuşulmaz' diye. Susunca da “değiştin” derler, seni daha fazla “harcayamadıkları” için. Hiç bir masraftan kaçınmayarak kurduğun hayallerde; 'tam bana göre biçilmiş kaftan' dediğin kişilerin 'tamda sana göre biçilmiş kefen' olduğunu anlaman uzun sürmez. Acıyı daha küçükken koluna
yapılan
“diş izi” saatlerde tadan birine; ne yapabilir ki, bu saatten sonra gelen acının erkeği, dişisi..!
Haydi, arkadaş haydi; hüzünlerin sende saklı kalsın; giy elbiselerini, yap makyajını, tak mutluluk maskeni; Palyaço olup insanların yüzüne güleceğiz, yine..!

Geri